Gazete Vatan Logo

Tekerlekli sandalyeyle şikayet!

Eşini hastanelik edinceye kadar dövdü

Adana’da yaşayan Hüseyin Turgut, eşi İlknur Turgut’u hastanelik edinceye kadar dövdü. Talihsiz kadın tekerlekli sandalye ile savcıya gidip suç duyurusunda bulundu.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde yaşayan Turgut çifti arasında geçen 21 Ağustos akşamı kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönerken 24 yaşındaki Hüseyin Turgut, iddiaya göre kapıyı kilitleyip kendisiyle aynı yaştaki eşi İlknur Turgut’un boynuna bıçak dayadı. koca eşine sabaha kadar dayak attı. İlknur Turgut’un kaburgalarında ezilme, başında şişlik, yüzü, gözü, ayakları ve bacaklarında da yaralar oluştu.

Kaşına dikiş atıldı

Bağırarak yardım isteyen İlknur Turgut’un çığlıklarını duyan komşuları polisi aradı. Polislerin geldiğini duyan Hüseyin Turgut, eşini “Dövdüğümü söylemeyeceksin, şikayetçi olmayacaksın, yoksa seni bitiririm” diyerek tehdit etti. Kapısı kilitli eve çilingir yardımıyla giren polisler, kanlar içinde banyoda buldukları genç kadını ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İlknur’un açılan kaşına dikiş atıldı ve yaraları pansuman edildi. Kaburgalarındaki ezilme nedeniyle de korse takıldı. Hastanedeki 1 günlük tedavin ardından taburcu olan ancak aldığı darbelerle geçici olarak yürüyemez hale gelen İlknur Turgut yakınlarının yardımıyla adliyeye giderek dayakçı kocası hakkında şikayette bulundu.

Haberin Devamı