Gazete Vatan Logo

Sırrı çözüldü!

Nişantaşı’nda günlerdir merak uyandırıyordu

Nişantaşı’nda günlerdir merak uyandıran soru işaretinin sırrı çözüldü. Şakayık Sokak’ın köşesindeki büyük soru işaretlerinin kaldırılmasıyla peynir ve şarküteri cenneti Milano Gourmet ortaya çıktı.

Milano Gourmet’de tadını çok iyi bildiğiniz peynirler de yeni tanışıp unutamayacağınız lezzetleri de bulmak mümkün. İtalyan parmigiano, mascarpone, scamorzadan Fransız mimoletteye, Hollandalı goudadan İsveçreli gruyere, manchegoya da tabi ki Kars kaşarından Erzincan tulumuna kadar onlarca ülkeden yüzlerce çeşit peynir arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız. Milano Gourmet, sadece peynirleriyle değil şarküteri ürünleriyle de fark yaratacak. En leziz jambonlar, özel formüllü balzamik sirkeler, birbirinden ilginç sosların yanı sıra farklı lezzetlerde reçeller, zeytinler gibi kahvaltılıkları da bulmak mümkün… Ege’nin farklı yörelerinde üretilen butik zeytinyağlarının da bulunabileceği Milano Gourmet’de günlük olarak üretilen mezeler, vazgeçilmez arasında yer alacak.
Milano Gourmet’in en özel ürünlerinden biri de tabi ki makarna ve pirinçler… İtalya’nın meşhur makarnalarının yanı sıra Türkiye’de başka bir yerde kolaylıkla bulunamayan, mürekkep balığının mürekkebiyle renklendirilen siyah makarna ve pirinçler de raflarda yerini aldı.
Mart ayı başında açılan Milano Gourmet’de artık peynir ve şarküteriye ait tüm sorularınızın yanıtlarını bulabileceksiniz.

Haberin Devamı