Gazete Vatan Logo

Milli Piyango bileti sorgulama 2022! Milli Piyango sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Piyango yılbaşı çekilişi sorgulama ekranı!

Milli Piyango sonuçları sorgulama ekranı günün en çok ziyaret edilen sayfası oldu. Milli Piyango bilet sorgulama nasıl yapılır, sorusuna yanıt aranırken Milli Piyango yılbaşı çekilişi sorgulama ekranı biletlerine büyük ikramiye çıkıp çıkmadığını öğretmek isteyenler tarafından yoğun bir şekilde ziyaret ediliyor. Peki, Milli Piyango sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Piyango bileti nasıl ve nereden sorgulanacak? İşte Milli Piyango sonuçları sorgulama ekranı…

Milli Piyango bileti sorgulama 2022! Milli Piyango sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Piyango yılbaşı çekilişi sorgulama ekranı!

Milli Piyango sonuçları sorgulama süreci yoğunluk kazanıyor. 120 milyon TL değerindeki büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyenler “Yılbaşı özel çekilişi saat kaçta başlayacak?” “Milli Piyango sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt arıyor. Bu akşam büyük ikramiyenin yanı sıra 12 milyon ve 1.2 milyon TL değerinde ikramiye de dağıtılacak. Milli Piyango 2022 yılbaşı özel çekilişinde toplam dağıtılacak ikramiye tutarı 670 milyon 720 bin TL olacak. İşte Milli Piyango yılbaşı çekilişi sorgulama ekranı…

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık Cuma günü 17:00'de başlayacak. 12 bin TL ve 12 milyon TL kazandıran numaralar belli olacak. 18:30'da 6.000 TL kazandıran numaralar, 20:30'da 240-2 bin TL kazandıran numaralar ve son olarak 23:00'te 120 milyon TL ve amorti kazandıran numaralar açıklanacak. Büyük ikramiye ve amorti çekilişi Kanal D ekranından canlı olarak yayımlanacak.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN!