Gazete Vatan Logo

Kocasından şikayetçi olup kendini 7’nci kattan attı

5 ay önce evlendiği eşinden şiddet görünce polise şikayetçi olan Tuba Şahin, canına kıydı. Genç kadının ailesine “Başıma bir iş gelirse sorumlusu eşim Mustafa ve ailesidir” dediği öğrenildi...

Kocasından şikayetçi olup kendini 7’nci kattan attı

Adana Merkez Seyhan İlçesi’nin İsmetpaşa Mahallesi’nde oturan Tuba Şahin, 5 ay önce demir ustası Mustafa Şahin ile aşk evliliği yaptı. İddiaya göre, eşinin ailesi ile görüşmesine izin vermeyen Mustafa Şahin, bir süre sonra genç kadına şiddet de uygulamaya başladı. Dün öğle saatlerinde Seyhan’daki Denizli Polis Merkezi Amirliği’ne giden Tuba Şahin, eşi Mustafa Şahin ile ailesinin kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek şikayetçi oldu. İfadesinden sonra sığınma evine gitmek istemediğini söyleyen Tuba Şahin, aynı mahallede oturan ailesinin evine döndü. Geç saatlere kadar ailesine yaşadığı olayları anlatan Tuba Şahin, “Başıma bir iş gelirse sorumlusu eşim Mustafa ve ailesidir” dedi. Yakınlarının destek olmaya çalıştığı Tuba Şahin, saat 01.00 sıralarında oturdukları apartmanın 7’nci katındaki evlerinin balkonundan atladı. Tek katlı işyerinin damına düşen Şahin, ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

‘Bu nasıl insanlık’

TUBA Şahin’in cenazesi, Adli Tıp’ta yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Vücudunda darp izleri olduğu belirlenen genç kadının babası Naci Böler, “Kızımı 5 aydır göremiyorum. Dün bize geldi kızıma bıçak çekip sokağa atmışlar. Bu nasıl insanlık? Kızım evlendiğinden bu yana eşinden ve ailesinden şiddet görüyormuş. Dün polise gittik şikayetçi olduk. Kızım girdiği bunalımdan çıkamayarak ’Ölümümden eşim, kayınvalidem ve kayınbabam sorumludur’ diyerek kendisini 7. kattan attı. Bunların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum” dedi. Naci Böler, telefonla konuştuğu bir yakınına, “Kızımın mezarını hazırlayın onu 19 yaşında toprağa vereceğim” diyerek gözyaşı döktü. Tuba Şahin’in ağabeyi Tayfun Böler ise kadına şiddet uygulayan erkeklerin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini, söyledi.

Haberin Devamı