Gazete Vatan Logo

Bayan Hunca, otomobiliyle Belgrat Ormanı’na uçmuş

Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan kozmetik devi Hunca’nın kurucusu Adnan Hunca’nın 75 yaşındaki eşi Sema Hunca’nın otomobilinde ölü bulundu. Polis olayı geniş çaplı araştırıyor

Bayan Hunca, otomobiliyle Belgrat Ormanı’na uçmuş

SARIYER, Hunca Caddesi’ndeki evinden önceki gün öğlen saatlerinde siyah renkli otomobiliyle ayrılan Sema Hunca’dan bir daha haber alınamamıştı. Olayla ilgili yapılan soruşturmada Sema Hunca’nın evinden ayrıldıktan sonra markete gittiği son olarak da Tarabya’da bulunan terzisine uğrayarak daha önceden tadilat yapılması için bıraktığı eşyalarını aldığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili terzinin ifadesinin Tarabya Polis Merkezi’nde alındığı, müşterisinin durumunda bir anormallik görmediğini söylediği öğrenildi. Polis otomobiliyle esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan kadının izini güvenlik kameralarında aradı. Evinden çıktıktan sonra kameralar aracılığı ile takip edilen Sema Hunca’nın otomobilinin son olarak aynı gün Bahçeköy’de Belgrad Ormanları girişinden saat 14.40’da geçtiği tespit edildi. Ancak görüntüsünün açısı nedeni ile bu geçiş sırasında aracın içinde bir başkasının bulunup bulunmadığı tespit edilemedi. Yapılan incelemede aracın Belgrad Ormanlarından çıkış görüntüsü bulunamadı. Öte yandan Sema Hunca’nın telefonunun halen aynı bölgeden sinyal verdiği ve açık olduğu belirlendi. Polis bölgenin iki gündür yağmurlu olması nedeniyle telefonun halen aracın içinde olduğu ihtimalini değerlendirdi. Telefonun akıllı telefon olmadığı bu nedenle şarjının uzun süre gidebileceği bunun da aramalara olumlu bir katkı sağlayacağı belirtildi. Bu ipuçları nedeniyle aramalar Belgrad Ormanlarına kaydırıldı. Polis helikopterinin destek verdiği aramalara AFAD ve AKUT ekipleri de katıldı. Telefonun sinyal verdiği baz istasyonu tüm alan karış karış arandı. Sema Hunca aramalar sonucunda Belgrad Ormanları’nda kaza yapan otomobilinin içinde ölü olarak bulundu.

Haberin Devamı

Her ihtimal değerlendiriliyor

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü aralarında Sema Hunca’nın evinin çalışanlarının da bulunduğu çok sayıda kişinin ifadesine başvurulduğunu belirttiler.