Gazete Vatan Logo

24 saati aşkın süredir çatıda direnen zanlı intihar etti!

BİNGÖL’de psikolojik sorunları olduğu belirtilen 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, arkadaşı 28 yaşındaki Yakup Polat’ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra dün çıktığı inşaat halindeki binanın çatısından çevreye rastgele ateş etti. Tüm uyarılara karşın teslim olmayan ve dün saat 14.30’da çıktığı çatıdaçatıdan inmeyen Mehmet Ali Seçkin, kendisini ikna etmeye çalışan polislere ateş açarak 3 polisi yaraladı.

27 SAAT SONRA İNTİHAR ETTİ
Bingöl’de 28 yaşındaki arkadaşı Yakup Polat’ı öldürdükten sonra dün saat 14.30’da bir inşaatın çatısına çıkan, bugün ise kendisini ikna etmeye çalışan 3 polis memurunu pompalı tüfek ile hafif şekilde yaralayan 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, 27 saat sonra intihar etti.
Bugün saat 17.30’da Mehmet Ali Seçkin’in çatıdan 6’ncı kata indikten sonra silah sesi gelmesi üzerine, çok sayıda özel harekat timi ve çevik kuvvet ekibi binaya girdi. 6’ncı kata çıkan polisleri Seçkin’i kanlar içinde bulunca, sağlık ekiplerini çağırdı.
Olay yerine giden sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Seçkin’in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri, Mehmet Ali Seçkin’in intiharıyla ilgili araştırmasını sürdürüyor.

OLAY

Ali Sezgin adlı kişi, dün öğlen saatlerinde arkadaş olduğu Yakup Polat adındaki arkadaşını Çapakçur Deresi kenarında pompalı tüfekle öldürdükten sonra olayın yakınlarındaki 6 katlı bir inşaatın çatı katına çıkarak rastgele sağa sola ateş açmaya başladı.

Haberin Devamı

Vatandaşın ihbarı ile bölgeye gelen polis zanlıyı ikna edemeyince bölgeye çok sayıda özel harekat polisi de sevk edildi. “İnmiyorum ben adam vurdum, benim için her şey bitti’ ifadeleri üzerine bölgede araştırma yapan polis ekipleri dere yatağında bir erkek cesedi buldu.

Yakup Polat adlı kişiye ait olduğu tespit edilen ceset olay yerine sevk edilen gelen ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi morguna ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

3 POLİSİ YARALADI
Zanlı eyleminin 20. saatine girerken, çevreye açtığı ateş sonucu 2’si Özel Harekat'tan olmak üzere 3 polis yaralandı. Zanlıyı ikna için getirilen babası da onu ikna etmeyi başaramadı.
Öte yandan, vurularak öldürülen Yakup Polat’ın cesedi dere yatağında bulundu. Polat’ın cesedi ambulansla morga kaldırıldı.