Gazete Vatan Logo

Yasak Elma 66. yeni bölüm bu akşam var mı? Yasak Elma 66. bölüm ne zaman? İşte Yasak Elma 66. bölüm fragmanları…

Yasak Elma'nın pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümü öncesi 66. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yasak Elma'nın bu haftaki bölüm fragmanına Halit'in Nadir’in büyük bir sırrını öğrenmesi damga vurdu. Nadir'in beklenmedik hamlesiyle köşeye sıkışan Halit'in neler yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Peki Yasak Elma 66. yeni bölüm bu akşam var mı? Yasak Elma 66. bölüm ne zaman? İşte Yasak Elma 66. bölüm fragmanları

Pazartesi akşamı yayınlanan Yasak Elma 27 Ocak'ta yeni bölümü ile FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Yeni bölüm öncesi fragmanı ekranlara gelen Yasak Elma'da bu hafta heyecanlı anların yaşanacağının ipuçları verildi. İşte Yasak Elma 66. bölüm fragmanları

YASAK ELMA 65. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şahika, Halit ve Leyla’nın yaşadığı ilişkiyi gizli tutmak için elinden geleni yapıp, etrafındakileri yanlış yönlendirir. Yıldız ve Ender, bu zokayı yutar ve Leyla konusunda rahatlarlar. Halit, Nadir’in büyük bir sırrını öğrenir ve onu tehdit eder. Nadir ise Halit’in tehdidine karşı hazırlıklıdır ve beklenmedik hamlesini yaparak Halit’i köşeye sıkıştırır.

YASAK ELMA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.
Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.

Haberin Devamı

YASAK ELMA 66. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YASAK ELMA 66. YENİ BÖLÜM İNTERNETE ÖZEL FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…