Gazete Vatan Logo

Yargıtay Danıştay Mahkeme Dosya Sorgulama İşlemleri

Adıma açılmış dava var mı? Mahkeme dosya sorgulama işlemleri ile dava sorgulama ve Yargıtay dosya sorgulama yapabilirsiniz. Tüm mahkeme dosya sorgulama detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mahkeme konusunda çevrimiçiolarak sunulan hizmetler, vatandaşlarabüyük bir kolaylık sağlamış ve mahkemelerin kolay bir şekilde takip edilmesini mümkün kılınmıştır. Böylece vatandaşlar adıma açılmış dava var mı gibi sorularda online olaraksunulan hizmetlerden yararlanarak bilgi alabilmektedir. Eğer sizin de aklınızda adıma açılmış dava var mı gibi sorular bulunuyorsa, online olarak sunulan hizmetlerden yararlanmanız yeterli olacaktır.

MAHKEME DOSYA SORGULAMA

YARGITAY DOSYA SORGULAMA

DANIŞTAY DOSYA SORGULAMA

SABIKA KAYDI SORGULAMA

Adıma açılmış dava var mı?

Adıma açılmış dava var mı sorgulaması için e devlet kapısından yararlanabilirsiniz. E devlet kapısı üzerinden sunulan mahkeme sorgulama hizmeti ile birlikte sizler de sorgulama yapabilir ve böylece adıma açılmış dava var mı sorusunun cevabını bulabilirsiniz. Yapacağınız sorgulama sonucunda adınıza herhangi bir davanın olup olmadığı görüntülendiği için zorlanmadan, kolay bir şekilde mahkeme bilgilerinizi görebilirsiniz. Böylece adıma açılmış dava var mı sorunuzun yanıtını e devlet kapısı üzerinden bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Adıma açılmış dava var mı konusunda diğer tercih edebileceğiniz portal ise UYAP’tır. UYAP üzerinden de mahkeme bilgileri yayınlandığı için adıma açılmış dava var mı sorunuz yanıt bulmak için mahkeme sorgulaması yapabilirsiniz. Yapacağınız mahkeme sorgulamasındasizlere aynı bilgiler sunulacaktır. Eğer sorgulama sonrasında mahkemenizin olduğu görülüyorsa, yapacağınız inceleme ile birlikte mahkemeleriniz ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Böylece mahkeme davalarınızın ne durumda olduğu, ne yönde seyrettiğini ve tarih gibi detaylara ulaşarak mahkemeleriniz hakkındaki tüm soru işaretlerini giderebilir ve merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

İki site üzerinden de yapacağınız işlemlerde herhangi bir ücret vermeniz gerekmemektedir. Bu bakımından istediğiniz zaman bili almak için sorgulamalardan yaralanabilir ve bilgi alabilirsiniz. Bununyanında dikkat etmenizgereken tek nokta, iki site üzerinden de yapacağınız işlemlerde e devlet üyeliğiniz ile sisteme giriş yapmanız gerektiğidir. Aksi halde sorgulama yapılmamaktadır.

Haberin Devamı