Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 20. bölüm fragmanında işler karışıyor!-izle

Yalancı Bahar 20. bölüm fragmanında işler karışıyor!-izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Romantik Hint dizisi Yalancı Bahar yeni bölümünde neler olacak? Bu gün yayınlanacak yeni bölümünde dikkat çeken sahneler ile Yalancı Bahar yine ilgiyi üzerinde topluyor. İşte Yalancı Bahar hakkında merak edilen detaylar ve 20. yeni bölüm fragmanı...

Yalancı Bahar 20. bölüm fragmanında işler karışıyor!-izle

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Yalancı Bahar son bölüm ile beğeniyi üzerine toplamayı başardı. Romantik dizinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve Yalancı Bahar 20. bölüm fragmanı...

YALANCI BAHAR 20. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MADHUBALA RİSHABH’A DERSİNİ VERMEK İSTİYOR

Yalancı Bahar’da bugün, Malik, RK ile arasında geçen tartışmanın ardından kriz geçirdiği için durumu kötüye gitmektedir. RK’nın her dediğini yapmaktan sıkılan Madhubala artık ona itaat etmemeye karar verince ikili arasında yeni bir gerilim başlar.

20. Bölüm

RK ile arasındaki tartışmadan sonra arabadan inen ve şiddetle yağan yağmurun altında eve kadar yürüyen Madhubala sırılsıklam olmuştur. Padmini ile özel olarak görüşmek istediğini söyleyen doktor, ona Malik’in son günlerde yaşadığı olaylardan dolayı büyük bir kriz geçirdiğini söyler. Bhatia ise RK’ya oyun oynamak için oğlunun Madhubala’ya yakınlaşmasını ister. Roma, Trishna’yı Madhubala’nın ailesi için göstermiş olduğu fedakârlığı anlamamakla suçlar. Madhubala, RK ile birlikte sete gitmeyi reddedince RK, Bittoo’ya ne pahasına olursa olsun onu alıp gelmesini ister. Bittoo’nun kendisine yalvarışına katlanamayan Madhubala’nın RK’nın yanına gitmek için küçük bir şartı vardır.

Haberin Devamı

Bir Garip Aşk, Sensiz Olmaz ve Benimsin adlı Hint dizilerini izleyenlerle buluşturan Kanal 7 çok iddialı bir Bollywood yapımını daha ekranlara getiriyor. Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.

Haberin Devamı

Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.

KÜNYE

Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi

Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,

Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014

Senaryo: Tür: Romantik, dram

Ülke: Hindistan

Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

MADHUBALA KİMDİR?
Drashti Dhami kimdir: 10 Ocak 1985 tarihinde Hindistan’ın Mumbai şehrinde doğmuştur.Mithibai Üniversitesi’nde Sosyoloji bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Birçok reklamda oynamıştır ayrıca Hindistan’da mankenlik ve dans eğitmenliği yapmıştır. Dizilerin yanında modellik de yapmaktadır. 2015 yılında Neeraj Khemka ile evlenmiştir. 2013 yılında Hindistan’da çok popüler olan “Jhalak Dikla Ja” dans yarışmasında yarışmış ve 1. olmuştur.

Haberin Devamı