Gazete Vatan Logo

Windows Phone'un yeni özellik!

Windows Phone'da Skype kullanan kişileri yeni güncelleme ile bir sürpriz bekliyor.

Skype dün yaptığı resmi açıklamada Windows Phone‘lar için olan sürümüne birçok yenilik getiren yeni güncellemeden bahsetti. Skype 2.24 adı ile Windows Phone 8.1 ve Windows Phone 8 için yayımlanan bu güncellemenin getirdiği en dikkat çekici ve en büyük özellik, çizim yapabilme ve bu çizimleri yollayabilme eklentisi.

ÇİZİM ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR ?

Çizim özelliğini kullanabilmek için Skype‘da konuşma pencersinde bulunan “+” ikonuna basmanız ve ardından çizim seçeneğini seçmeniz yeterli. Buradan sonra ister telefonunuzda bulunan fotoğrafların üzerine, ister Bing haritaları üzerine, isterseniz boş bir sayfaya istediğiniz şeyleri çizip arkadaşlarınızla paylaşmanız mümkün.

YENİ VERSİYONDA HD EKRAN DESTEĞİ DE VAR

Skype’ın duyurduğu yenilikler bununla da sınırlı değil. Yapılan açıklamada Skype‘ın yeni versiyonuna HD ekran desteği getirildiği de duyuruldu. Yani eğer HD ekrana sahip bir akıllı telefonunuz varsa, Skype görüntülerini de HD olarak görebileceksiniz.

Resmi duyuruda ayrıca yapılan yenilikler ve iyileştirmeler ile konuşma hızının arttırıldığı ve en uzun aralıksız görüşmeyi sağlayabilecek Skype versiyonunun elde edildiği de Windows Phone kullanıcılarına aktarıldı.

Haberin Devamı