Gazete Vatan Logo

Vicdan azabı çekince cinayet işlediğini söyledi

KOCAELİ’nin Gebze İlçesi’nde Aykut Boncuk geçen salı günü tartıştığı Emrah Kuzlu’yu bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedini boş bir araziye attı. Aykut Boncuk ardından arkadaşlarını telefonla arayarak vicdan azabı çektiğini belirterek, cesedi attığı yeri söyledi. Emrah Kuzlu toprağa verilirken, Aykut Boncuk ise gözaltına alındı.

Vicdan azabı çekince cinayet işlediğini söyledi

Olay Salı günü, Gebze’nin Tavşanlı Köyü’nde meydana geldi. Tavşanlı Köyü’nde yaşayan her ikisi de fabrikada işçi olarak çalışan 2 çocuk babası Aykut Boncuk ile 26 yaşındaki Emrah Kuzlu arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Aykut Boncuk üzerinde bulunan bıçağı çıkartarak Emrah Kuzlu’yu bıçaklayarak öldürdü. Aykut Boncuk daha sonra Emrah Kuzlu’nun cesedini Tavşanlı’da boş bir araziye atarak kayıplara karıştı. Vicdan azabı çeken Aykut Boncuk telefonla arkadaşlarını arayarak, "Duvarlar üzerime geliyor. Rüyamda Emrah’ı görüyorum" diyerek arkadaşını öldürdüğünü belirterek, cesedi attığı yeri söyledi.

Aykut Boncuk’un arkadaşlarının haber vermesi üzerine jandarma ekipleri Tavşanlı Deresi mevkiindeki araziye gitti. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Emrah Kuzlu’nun cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Emrah Kuzlu cenazesi bugün Tavşanlı’da toprağa verildi.

Aykut Boncuk ise teslim oldu. Aykut Boncuk’un ifadesi alınırken, soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı