Gazete Vatan Logo

Ver Elini Aşk ilk bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek!

Ver Elini Aşk 1. bölümüyle bu akşam Kanal D ekranında izlenebilecek. Yeni dizi Ver Elini Aşk köylü bir kızın ve şehirli bir erkeğin hayatlarının nasıl kesiştiğini komik olaylarla anlatıyor. İşte Ver Elini Aşk fragmanı...

Ver Elini Aşk ilk bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek!

Ver Elini Aşk her Perşembe Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak. Hem aşk hem de komik olayları konu edinen Ver Elini Aşk'ın ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Ver Elini Aşk dizisine dair merak edilenler...

Dizinin başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci, Köksal Engür ve Asuman Dabak'ın olduğu dizi Kanal D ekranlarında olacak. Bu isimlere Hakan Pişkin, Ceren Koç, Büşra Çam, Nihal Menzil, Metin Keçeci, Toygun Ateş, Mesut Yılmaz, Gamze Demirbilek, Duygu Karaca, Gökay Müftüoğlu, Burcu Günay, Nazan Ayas ve Gülsün Sare Fil gibi birçok usta ve genç oyuncu eşlik edecek.

VER ELİNİ AŞK 1. BÖLÜM FRAGMANI

VER ELİNİ AŞK HİKAYESİ

Kaan, Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 aylık kızıyla birlikte İstanbul’a döner. Bebekten haberi olmayan ve torununun hala Amerika’da olduğunu sanan dedesi Emin Ağa, onu baş göz etmek için Antep’e çağırır. Fakat, Kaan hiç oralı olmaz. Diğer yandan dedesinin Kaan’ı evlendirmek istediği köylü kızı Ayperi de ablasının peşinden İstanbul’a gelmiştir. Kader, Kaan ve Ayperi’yi İstanbul’da bir araya getirir.

Haberin Devamı

Bebeğine bakan bakıcı kaçınca Kaan, Ayperi isimli bu köylü kızını dadı olarak işe alır. Despot bir iyilik perisi olan Ayperi, hem bebeği sahiplenir, hem de haylaz Kaan’ı adam etmeye girişir. Tüm bunlar olurken Kaan ve Ayperi’nin haberi olmasa da dedeleri onların kaderini yıllar önce birlikte yazmıştır.