Gazete Vatan Logo

Ver Elini Aşk 7. yeni bölümde sürpriz gelişme!

Ver Elini Aşk 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin eğlenceli dizisi Ver Elini Aşk'ta Kaan ile Ayperi arasında romantik anlar yaşanıyor. Peki ikili birbirine gerçekten aşık mı oluyor? Tüm gelişmeleriyle Ver Elini Aşk bu akşam...

Ver Elini Aşk 7. yeni bölümde sürpriz gelişme!

Ver Elini Aşk 7. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin eğlenceli dizisi Ver Elini Aşk'ta Kaan ile Ayperi arasındaki duygusal yakınlık komik gelişmelere neden olurken, Emin Ağa'da bu durumdan çok hoşnut olacaktır.

VER ELİNİ AŞK 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ayperi, hayatının en büyük fedakarlığını yaparak Emin Ağa’dan aldığı 500 bin dolar ile Kaan’ı hapse girmekten kurtarır.

Ayperi’nin bu iyiliği karşısında etkilenen Kaan, kendini farklı duygular içinde bulur. Adını koyamadığı bu duygunun aşk olup olmadığını bilemeyen Kaan’ın kafası iyice karışır. Lalin’in “30 Yaşından Önce Yapılacaklar” listesinin son maddesi Oğuz’u derinden sarsar. Lalin’i köşeye sıkıştırarak son maddenin neden 30 yaşı görmek olduğunu sorgulayan Oğuz, duyacağı cevap karşısında hayatının şokunu yaşayacaktır.

Bu sırada Emin Ağa ve Ayten, Ayperi ve Kaan’ı yakın markaja alır. İkili arasındaki en ufak bir yakınlık, Emin Ağa’nın gönlündeki düğünü yapması için bir işaret olacaktır. Ancak, beklenmedik anda yaşanan sürpriz bir gelişme, herkesin planlarını alt üst edecektir.

Haberin Devamı