Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 31. bölümü ile sezon finali yapıyor!

Vatanım Sensin dizisi bu akşam sezon finali ile ekranlara gelecek. Vatanım Sensin'in 31. bölüm sezon finalinde Vasili, Yunan Ordusu’na ihanetten infaz edilecek mi? Cevdet ise şimdiye kadarki yaptığı en büyük hamleyi yapmaya hazırlanıyor. Hepsi bu akşam Vatanım Sensin'de olacak.

Vatanım Sensin 31. bölümü ile sezon finali yapıyor!

Vatanım Sensin dizisinin son yayınlanan bölümünde Cevdet, Vasili’ye suçüstü yapmıştı ve Vasili tutuklanmıştı. Vasili’nin kuvvacıların kaçmasına yardım etme sebebi ise kuvvacıların içinde oğlu olduğunu öğrendiği Ali Kemal’in de bulunmasıydı. Vatanım Sensin dizisi tüm bu yaşananlardan sonra sezon finali ile ekranlara gelecek. Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümünde Vasili, ordusuna ihanet ettiği için infaz edilecek mi? Öte yandan Cevdet de Yunan ordusuna yeni ve çok ağır bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Bu hamlenin sonuçları ne olacak?

VATANIM SENSİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Vasili, Ali Kemal’in kendisinin öz oğlu olduğunu öğrendiğinde Cevdet’in tuzağı sayesinde oyuna gelmişti ve bu durum yeni bölümde tüm dengeleri değiştiriyor. Vasili, ilk olarak yargılanıyor ve hemen ardından da infaz için gönderiliyor. Leon da aynı şekilde Ali Kemal’in kendisinin öz ağabeyi olduğunu öğreniyor. Bunun sonucunda babasının gururlu davranışını da öğrenen Leon, Yunan Ordusu’na dair tüm sempatisini kaybetmiş oluyor. Acaba sezon finalinde Vasili, Ali Kemal ve yanındaki kuvvacıları kurtardığı için Yunan ordusu tarafından vatana ihanet suçu ile infaz edilecek mi?

Haberin Devamı

Cevdet de bu süreçte boş durmuyor ve Yunanlılara en büyük darbeyi vurmak adına bir plan ortaya koyuyor. Ancak bu planın doğru şekilde işleyebilmesi için alması gereken pek çok sorumluluk da var. Çünkü Cevdet’in ailesinin hayatı da riske girecek. Acaba Cevdet’in Yunanlılara yaptığı bu hamle ne ile sonuçlanacak?

VATANIM SENSİN DİZİSİNİN 30. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Vatanım Sensin dizisinin son yayınlanan bölümünde, Tevfik yakalandıktan sonra Cevdet onunla yüzleşmek adına bir hayli sabırsızlanıyordu. Ancak Cevdet çok büyük bir sürpriz ile karşılaşmıştı. Çünkü ailesi tutsak olmuştu. Bunun sebebi ise Vasili’nin Cevdet’e kurduğu tuzak ile Cevdet’in vatansever olduğunu öğrenmesiydi. Vasili de Cevdet’i çok büyük bir karar vermek zorunda bırakmıştı.

Cevdet bu karar sonucunda ya ailesini seçecekti ya da vatanının tarafında olacaktı. Cevdet, vatana asla ihanet edemeyeceğini biliyordu fakat ailesinin infaz edilmesine de göz yumması mümkün değildi. Cevdet, karar vermeden önce bir mektup yazmıştı ve bu mektupta Ali Kemal’in aslında Vasili ile Veronika’nın oğlu olduğunu açıklamıştı. Bu sayede Vasili ve Veronika, yıllar önce öldüğünü sandıkları oğullarının aslında Ali Kemal olduğunu öğrenmişlerdi.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Hamilton da Türk halkına geri dönüşü olmayacak bir darbe vurmak amacı ile uğraşlarına devam ediyordu. Üstelik bu kez Tevfik’e verdiği görev de Tevfik’in Mustafa Kemal Paşa’yı öldürmesi idi. Bu görev Tevfik için çok büyük bir sınav demekti.