Gazete Vatan Logo

Uprise Elite Teras Evler’de Zam Yapılmayacak!

Teknik Yapı, Uprise Elite projesinde yer alan Teras Evler'deki son dairelere zam yapmama karan aldı

Uprise Elite Teras Evler’de Zam Yapılmayacak!

Teknik Yapı, Uprise Elite projesinde yer alan Teras Evler'deki son dairelere zam yapmama karan aldı. Her dairesinde.özel terası ve çiçekliği olan, ortak'kullanım bahçesi ile yemyeşil doğa manzarasına sahip Teras Evler'deki son daireler 786.700 liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Teknik Yapı projeleriyle ilgili bilgi almak için tıklayın!

Seçim öncesinde gayrimenkul fiyatları, yavaş yavaş hareketlenmeye başlad Teknik Yapı ise Kartal'ın en gözde yerlerinden biri Cevizli'de tamamladığı Uprise Elite projesindeki Teras Evler'i, değeri ölçülemeyecek bir yeşil alan imkanı ile sabit fiyat garantisi ise satışa sunuyor. Rezidans ve konut bloklarındaki dairelerin tamamına yakınını satan firmaj Teras Evler etabında kalan son 14 dairenin .fiyatlarını artırmama kararı aldı.

Şehir içinde villa tarzı bir yaşam alanı isteyenler için tasarlanan 2+1, 4+1 ve 5+1 tipi dubleks penthouse tarzındaki Teras Evler'in hepsi, adından anlaşılacağı gibi kendine ait teras bahçelere sahip.


Şehrin merkezinde yeşile doyacaksınız

Haberin Devamı

Yeşil alan olgusunu Uprise Elite'de de sürdüren Teknik Yapı, projenin yüzde 80'i yeşil alan olarak muhafaza etti. Bu amaçla, yaklaşık 900 araçlık otoparkın tamamına yakını da yeraltına inşa edildi.. Mevcut yeşil dokuyu korumanın ötesinde, daire sahiplerine daha zengin bir doğa sunmayı amaçlayan Teknik Yapı, projede yaklaşık 1.000 ağaç dikti. Yaklaşık 37 bin metrekarelik arsanın sadece yüzde 20'si üzerinde inşaat alanı yükselirken toplam inşaat alanı 116.272 metrekare olarak sınırlandırıldı.

Kartal'da inşa edilmekte olan ve dünyanın en büyük Adalet Sarayı'nın karşısında yarım ada şeklindeki 37.000 metrekarelik arsada inşa edilen Uprise Elite projesinin bir cephesi deniz yönüne diğer cephesi ise geniş ve bozulmayacak yeşil dokuya bakıyor.
Kartal'da stratejik açıdan çok önemli bir yerde bulunan Uprise Elite, E-5, E 6 ve Sahil Yoiu'nun Kartal'ın yeni yerleşim bölgesine bağlantı yaptığı noktada yer alıyor. Projenin Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı'na uzaklığı ise sadece 10 dakika.

Haberin Devamı

Fiyat avantajlı, ödeme koşulları uygun

Yüzde 25 peşinatla 120 aya kadar vade imkanı ile satışa sunulan dairelerin fiyat aralığı 786,700 ile 1,522,500 lira arasında değişiyor. Bahçe katında yer alan ve depo, çamaşırlık gibi ekstra bölümleri olan 2+1 tipi Teras Evler 786.700 ile 886.900 TL, 4+1 tipi Teras Evler 768.800 ile 858.100 TL arasındaki fiyat aralığından görücüye çıkarken ortalama 350 metrekare büyüklüğündeki 5+1 daireler konumuna göre 1.465.000 ile 1.522.500 TL arasındaki fiyatlardan satılıyor.

Her türlü güvenlik düşünüldü

Teras Evler'in statik projeleri ülkemizdeki deprem yönetmeliklerine ek olarak California ve AB Deprem Şarthamesi'ne uygun olarak geliştirildi. Üstelik Teras Evler deprem haricinde her anlamda güvenli bir yer. Yangın ve olası problemler için akıllı bina teknolojisinin kullanıldığı Teras Evler'de, kapalı devre güvenlik sistemi ve özel güvenlik birimleri ile hayatınızın her anını huzurlu ve problemsiz bir şekilde geçirmeniz amaçlandı. Anadolu Yakası'nın merkezinde Teras Evler, özel mimarisiyle size villa tarzı yaşam ' sunarken bunun için sizi çok uzaklara götürmüyor; stanbul'un yeni prestij ve turizm alanı Kartal'da, E5 Tem'e çok yakın bir noktada kuruluyor. Ayrıca metro güzergahına ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı sayesinde size birçok alternatif ulaşım imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

ELİT YAŞAMA TERASINIZDAN BAKIN

Hayatınıza değer katması için her detayı özenle tasarlanan Teras Evler, bilindik mimari çizgilerden çok uzakta, sıra dışı yaşam alanları yaratıyor. Minimal mimarisi hayâtıniza estetik katıyor, aynı zamanda yemyeşil doğa manzarası ve tertemiz havasıyla sizi doğayla buluşturuyor. Teras Evler'de elit bir yaşamın tüm gereksinimleri fazlasıyla yer alıyor. Tenis Kortu, açık ve kapalı havuz, fitness center, bunlardan sadece birkaçı.

Üstelik çarşı kısmında bulunan dükkanlar sayesinde ufak bir yürüyüş yaparak çoğu ihtiyacın kolaylıkla karşılanması sağlanıyor. Teras Evler'de yaşayanların yararlanacağı ortak sosyal donatılar arasında basketbol- sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, steam-room, squash ve yürüyüş parkuru bulunuyor.

Haberin Devamı

Uprise Elite projesi detayları ve görselleri için tıklayın!