Gazete Vatan Logo

Unutulmayacak bir yaz hediyesi...

Yaz tatilini dört gözle bekleyen çocuklarınıza en güzel hediye VIP Turizm Disneyland Turları ile hem çocuklarınızı sevindirecek hem de kendiniz eğleneceksiniz! VIP Turizm, dünyanın en eğlenceli ve 7’den 70’e herkesin hayallerini süsleyen mucizeler ülkesi Disneyland hem çocuklar hem de yetişkinlere rüya gibi bir tatil vaat ediyor.

Park giriş ücretleri tur programına dâhil
Yaz boyunca VIP Turizm tarafından düzenlenen gezide yetişkinler ve çocuklar için her şey düşünüldü. Disney talinizi ister Paris isterseniz de Orlando’da geçirebilirsiniz. VIP Turizm Disneyland tatil paketleri 227 Euro’dan başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor. VIP Turizm Disneyland Turlarında 4 gece veya 5 gece konaklamalarda ise 1 gece ücretsiz... Üstelik Disney Park® ve Walt Disney Studios® giriş biletleri tur fiyatlarına dahil olarak sunuluyor.

Evde konaklama seçeneği
VIP Turizm Disney Turlarında sizlere yepyeni bir alternatif sunuyor. Disneyland Turlarında büyülü dünyanın en güzel otellerinde kalabileceğiniz gibi size özel kiralanacak evlerde ya da apart dairelerde de konaklama imkanına sahip olacaksınız.

Burada herkese bir eğlence var!
Disneyland birbirinden farklı konuda tasarlanmış birçok tema parkını içinde bulunduruyor. Alışverişin kalbinin attığı Main Street, Walk Disney’in doğduğu kasabadan ilham alarak tasarladığı Disneyland’in en büyük caddesi. Burada masal kahramanlarının maskotlarını ve bir çok oyuncağını bulabilirsiniz. Fantasyland’de ise kraliyet ailesinin bahtsız ama güzeller güzeli kızları Uyuyan Güzel ve Pamuk Prenses’le tanışabilirsiniz. Tommorrowland’de Rocket to The Moon, Space Mountain roller coaster’ı, Star Tours ve Buzz Lightyear Astro Blasters ile yarının dünyasına seyahat edip; tropik ada Adventurland’de Tarzan’ın evine misafir olabilir, Karayip Korsanları ile gezinti yapabilirsiniz. Frontierland’de ise 19. yy eski Amerikan hayatını, kovboyları, piyanistleri, barları ziyaret edip ve altın arayanların zamanına kısa bir yolculuk yapıp maceraya doyabilirsiniz.

Walt Disney Studios ise hayatınızda göreceğiniz en eğlenceli yerlerden biri. Tekrar tekrar yaşamak isteyeceğiniz anılar bırakacak aklınızda... Burada hem çocuklara hem büyüklere eğlence var. “Toon Studio” çocuklara özgü eğlenceler sunarken, Crush Coaster, roller coster tutkunlarına farklı bir heyecan yaşatıyor. Backlot’ta Armageddon, günde 2 defa gerçekleşen motor ve araba şovları, muhteşem bir adrenalin sunan Rock’n Rollercoaster with Aerosmith, Studio Treni ile yaşacağınız macera ve adrenalinin en uç noktası Tower of Terror Walt Disney Studios’da sizi bekliyor.

Haberin Devamı