Gazete Vatan Logo

Uluhan Grup'tan 1000 TL taksitle 1+1 daire

Esenyurt'un çehresini değiştirmeye aday Acunkent ve Babil Kuleleri'nden ev sahibi olmak isteyenler bankasız, kefilsiz, faizsiz Uluhan Grup güvencesiyle yüzde 25 peşinat ve faizsiz 50 ay taksit imkanından yararlanıyor. Uluhan Grup, konut sahibi olmak isteyen ailelere benzersiz bir kolaylık sağlıyor.

Uluhan Grup'tan 1000 TL taksitle 1+1 daire

Esenyurt'un çıtasını yükseltmeye aday ve bölgede başta bina sağlamlığı ve konfor olmak üzere her bakımdan model olmaya hazırlanan Acunkent ve Babil Kuleleri'ni hayata geçiren Uluhan Grup, yüzde 25 peşinat, 50 ay sıfır faizle taksit olanağı ve kefilsiz, kredisiz ödeme planıyla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiriyor. Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cesur, Acunkent ve Babil Kuleleri satış ofislerinin bayramın ikinci gününden itibaren açık olacağını, ödeme planıyla ilgili olarak yürüttükleri çalışmanın her bütçeye seslendiğinin altını çiziyor.

Babil Çarşı hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Altınını bozduran geliyor: 1000 TL taksitle 1+1 daire

Kampanya kapsamında 100 bin TL değerinde bir daire için 25 bin TL peşinat, geri kalanının ise 4 ara ödeme ve 50 aya bölünerek sıfır faizsiz 1000 TL ödeme imkanı sağlandığını belirten Cesur, kampanyanın yoğun bir ilgiyle karşılaştığını, 1050 dairenin yarısının bu formülle hızla satıldığını vurguluyor. Müşterileri arasında altınlarını bozdurup Acunkent ve Babil Kuleleri'ne yatırım yapanlar olduğunu belirten Cesur, Acunkent ve Babil Kuleleri'nin altından daha fazla prim yapacağını belirtiyor.

ISO 9001 Kalite Güvencesiyle

Haberin Devamı

Uluhan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Taha Aktülün ise her iki projenin ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edildiğini, Babil Kuleleri'nde yer alan 1050 konut ve 151 ticari birimin yönetiminin yapılan anlaşmayla Koza Yönetim tarafından gerçekleştirileceğini belirterek, binaların İstanbul'da olası en güçlü depreme bile dayanıklı olarak inşa edildiğini vurguluyor.

Yaşayan, canlı ve her bakımdan sağlam bir yaşam merkezi inşa etmek üzere çalışmalarını sürdüren Uluhan Grup yetkilileri, çevre ile uyumlu, yeşili bol, sağlık ve eğitim kurumlarına yakın, kent merkezlerine ulaşımı kolay Acunkent ve Babil Kuleleri'nin hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar açısından birinci sınıf projeler olduğunun altını çiziyorlar.

Babil Kuleleri hakkında detay ve görseller için tıklayın!

Her türlü sosyal imkan

Haberin Devamı

Açık havuz, teras havuz, fitness alanı, kuaför, eczane, banka, mini golf sahası, kafe ve restoran, alışveriş merkezi, 24 saat acil servis, elektrik güvenlik sistemleri, jeneratör, garaj, havayolu acentası, kreş, 24 saat aydınlatma sistemi ve güvenliğe bağlı intercom sistemi, fiber kablo internet Acunkent'in sunduğu imkanlar arasında yer alıyor. Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarının buluşacağı, 151 mağazayı içeren Babil Çarşı, 20.000 m2 otopark alanı, 600 m2 Babil kreş alanı, 300 m2 Babil açık havuz, 100 m2 Babil kapalı havuz, 4 büyük Babil sinema salonu, 4 spor salonu, 824 m2 Babil fitness ve SPA, sauna, 120 m2 Babil havuz kafe ve 360 derece Babil seyir terası ve panaromik deniz manzarası ise Babil Kuleleri'nin sunduğu imkanlar arasında bulunuyor.