Gazete Vatan Logo

Ulaştırma Bakanlığı'ndan kaçırılan uçakla ilgili açıklama

Ulaştırma Bakanlığı kaçırılma sinyali nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen uçakla ilgili açıklama yaptı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kharkov (Ukrayna)-Sabiha Gökçen seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait ve içerisinde 110 yolcu bulunan uçağın, yolculardan birinin bomba tehdidinde bulunması nedeniyle tüm tedbirler alınarak emniyetli bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı'na indirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Kharkov (Ukrayna)-Sabiha Gökçen seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait ve içerisinde 110 yolcu bulunan uçak, yolculardan birinin bomba tehdidinde bulunması nedeniyle tüm tedbirler alınarak emniyetli bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı'na indirilmiştir. Park pozisyonuna alınan uçakta güvenlik ekipleri incelemelerini sürdürmektedir. Sabiha Gökçen Mülki İdare Amiri Başkanlığında bir ekip de konuyu tüm detaylarıyla araştırmaktadır" denildi.

SHGM'DEN AÇIKLAMA

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Pegasus Havayollarına ait Kharkiv- Sabiha Gökçen Uçağı havada iken yapılan bomba tehdidi sebebi ile güvenlik altında Sabiha Gökçene inmiştir" denildi.

Haberin Devamı