Gazete Vatan Logo
Magazin U dönüşü

U dönüşü

Konserinde sanatçıların abartılı isteklerini eleştiren Volkan Konak kendini bakın nasıl savundu

Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserinde sanatçıları eleştiren Volkan Konak, “Mizahi bir dille sanatçı arkadaşlarımızın abartılı isteklerinden bahsettim ama isim vermedim” dedi.

Hedefinde üç isim vardı

14 Haziran’da Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Volkan Konak, konser arasında yaptığı konuşmayla şimşekleri üzerine çekti. Ajda Pekkan, Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç’ı hedef aldığı yazılan Volkan Konak, önceki gün basın kuruluşlarına bir açıklama göndererek kendini savundu.

Abartılı isteklerden bahsettim

“Konserimde esprili ve mizahi bir dille bazı sanatçı arkadaşlarımızın abartılı isteklerinden bahsettim. Bunu yaparken de hiçbir meslektaşımın ismini vermedim. Adı geçen güzide meslektaşlarım, beynimin en küçük hücresinden bile geçmedi. Meslektaşlarımı sanatın asilliği ve masumiyetiyle ve de en derin sevgilerimle kucaklıyorum.”

Bana sesini yükseltemez

İbrahim Tatlıses, Volkan Konak’ın açıklamalarının ardından “Milletin yaptığını söyleyince kendini aklıyor mu? Kendisinin kuliste içip içmediğini nereden bilelim? Böyle konuşması yanlış” demiş, bu sözler basında “Volkan’ı fırçaladı” başlıklarıyla haber olmuştu. Konak, açıklamasında Tatlıses’e de yanıt verdi: “Keşke 35 yıllık tecrübesi olan bu insan, haberin yalan olduğunu da düşünebilseydi. Ayrıca kainat denen nesne üzerinde bana fırça atmak bir yana, ses tonunu yükseltecek insan bile yoktur ve olamaz.”

Haberin Devamı