Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 30 Mart Cuma

30 Mart Cuma gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sağlıklı yaşama özgü farklı konularda bilgiler sunan programa birbirinden farklı uzman hekimler katılıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yayın akışına geçiyor. Yarışma programında ada hayatına özgü birbirinden farklı gelişmeler ele alınıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 30 Mart Cuma

06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ekranlara dahil olacak. Sağlık alanında farklı bilgiler sunan programdan diyet, beslenme, spor, yaşam ve egzersiz gibi pek çok farklı alanda bilgi edinebilirsiniz. 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu programın tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. Sabahınızı daha keyifli ve renkli hale getiren yayını çocuklarınızla birlikte izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. 08:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi filmi başlıyor. Çocukların keyif dolu anlar yaşamasını mümkün kılan filmi miniklerle birlikte izleyebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:45’de “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayında olacak. Magazin dünyasının merak edilen güncel gelişmelerini, canlı canlı bu programdan öğrenebileceksiniz. Ünlü camiasına tüm merak edilen ayrıntıları ile karşınızda olacak. 11:00’da “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı sizlerle. Ada yaşantısına özgü tüm yaşananları anlık olarak bu programdan analiz edebilirsiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı canlı yayın programı yayına geçiyor. Yaşamın farklı alanlarında meydana gelmiş tüm merak edilenler, ekranlarınız karşısına dahil olacak. Yaşamın farklı alanlarında meydana gelmiş gelişmeleri tek tek ayrıntıları ile bu programdan takip edebilirsiniz.

15:45’de “Yemekteyiz” adlı keyif dolu yemek programı ile hafta finali gerçekleşecek. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yayına geçiyor. Ada hayatını gözler önüne seren programda, yarışmacıları yine birbirinden zorlu parkurlar ve heyecanlı anlar bekliyor.

Gece kuşağında, sevilen programların tekrarlarını ayrıntılı şekilde izleyebileceksiniz. 00:15’de Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Hafta finalini seyredemediyseniz bu gece kuşağında mutlaka değerlendirin. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı tekrarıyla ekranlara geçecek. Nefes kesen anları, bu gece kuşağında izleyebilecek ve gecenizi daha heyecanlı hale getireceksiniz. 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı magazin programın tekrarını izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı