Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 28 Nisan Cumartesi

28 Nisan Cumartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 07:00’da “Oynat Bakalım” adlı heyecan ve komedi dolu program ile başlayacak. Komedi ve bol kahkaha dolu anlar sunan programı izleyerek güzel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Ada hayatında geçen heyecan dolu yarışma programı ile mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 28 Nisan Cumartesi

Sabah saatlerinde “Oynat Bakalım” adlı komedi dolu program yayın akışına geçiliyor. Eğlence dolu kesitler sunan program ile sabaha güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Heyecanlı ve renkli bir sabaha başlamak isterseniz seyretmeyi unutmayın. 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi ve bol kahkaha dolu bir sabah sizleri bekliyor. Eğlencenin kesintisiz devam ettiği program ile mükemmel bir sabaha uyanabilirsiniz. 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film yayına geçecek. Miniklerin sevilen renkli çizgi filmi ile çocuklarınızla birlikte güzel anlar yaşayabilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:00’da “Yemekteyiz” adlı yarışma programı yayında olacak. Birbirinden lezzetli yemeklerin yapıldığı programın tekrarını sabahın ilk saatlerinde ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. 11:30’da “Arda’nın Mutfağı” adlı enfes yemek tariflerinin yapıldığı renkli program karşınıza çıkacak. Yeni bölümü ile ekranlar karşısına çıkan programı keyif içinde izleyerek güzel bir sabah geçirebilirsiniz. 12:30’da “Magazin 8” adlı magazin yayını sizlerle olacak. Ünlü camiasında yaşananları detayları ile birlikte bu programdan analiz edebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:15’de “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı ada hayatına ışık tutan renkli program sizlerle oluyor. Ada hayatına dair tüm merak ettiklerinizi bu canlı yayın programdan öğrenerek güzel anlar yaşayabilirsiniz. 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatını anlatan sürükleyici program yayına başlayacak. Ünlüler ve gönüllüler takımının karşılıklı verdiği mücadele, ekranları karşısındaki tüm izleyenleri heyecanlı anlara dahil ediyor. Zorlu parkurlar arasında yarışan yarışmacıları izlerken akşamın nasıl geçtiğini adeta fark edemeyeceksiniz.

Gece kuşağında ise sevilen programları bir kez daha izleyerek mükemmel anlara tanıklık edebilirsiniz. 00:15’de Magazin 8” adlı renkli ve keyifli magazin programının tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ardından saat 03:00’da “Bilginiz Olsun” adlı güncel program başlayacak. 04:45’de ise ise “88” adlı eğlence dolu program sizlerle olacak.

Haberin Devamı