Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 27 Kasım Pazartesi

27 Kasım Pazartesi TV8 yayın akışı, sabah 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile başlangıcı yapıyor. Sabahın erken saatinde başlayan programda sağlıklı yaşam üzerine farklı tüyolar verilirken diğer yandan da birtakım sorular soruluyor. Uzman doktorlarında katıldığı programı sakın kaçırmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ekranlarda yerini alacak. Birbirinden başarılı yarışmacıların performanslarını sergilediği yarışmada yine heyecanlı anlar yaşanacak. Akşamınızı renkli kılmak istiyorsanız akşam saat 20:00’da TV8 ekranlarında olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 27 Kasım Pazartesi

06:30’da dikkati çeken “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı hem bilgilendirici hem de keyif dolu bir sabaha uyanabilirsiniz. Hemen ardından saat 08:00’da “Oynat Bakalım” adlı kısa video programı ekranlarınızda karşınıza çıkacak. Dünya üzerinde farklı bölgelerde çekilmiş kısa videoların toplanarak bir araya getirildiği programı seyrederken adeta kahkahaya doyacaksınız.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çizgi film sizlerle oluyor. Çocukların pür dikkat seyrettiği eğlenceli çizgi filmi kahvaltı saati çocuklarınıza açarak izlemelerini sağlayabilirsiniz. 09:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayın akışına geçiyor. Magazin dünyasına özgü tüm gelişmelerin sıralandığı programa farklı konuklar da eşlik ediyor. Ünlülelerin hayatlarına kadar farklı konuları yorumlandığı ve hoş sohbetlerin edildiği bu renkli programı izlemeyi unutmayın.

12:30’da “Yemekteyiz” adlı renkli yemek programı ile gün ortasına giriş yapılacak. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla devam eden programda bu hafta yine yepyeni yarışmalarla yeni bir hafta sizleri bekliyor. Enfes lezzetlerin enfes sunumlar eşliğinde masalarda buluştuğu programda heyecan dolu anların yaşanması da kaçınılmaz! İzlerken zaman zaman ekranlarınız karşısında kilitli kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

15:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı sizlerle... Faili meçhul cinayetler ve kayıplar… Tüm acıklı hayat hikayeleri bu programda masaya yatırılıp gerçeklerle buluşturulmaya devam ediyor. 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması birbirinden başarılı ve deneyimli yarışmacıların performansları ile hem jüri kadrosunu hem de ekranları karşısındaki seyircilerini etkilemeyi başarıyor.

Gece kuşağında ise gün ortasındaki programların tekrar bölümlerini seyredebileceksiniz. 00:15’de “Yemekteyiz” programı son bölümü ile sevenlerinin karşısına bir kez daha geçecek. Hemen ardından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı başlıyor. 04:45’de “Oynat Bakalım” adlı programın “05:45’de ise “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlenceli programın tekrarı ekranlarınıza yansıyor.

Haberin Devamı