Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 26 Kasım Pazar

26 Kasım Pazar günü TV8 yayın akışı sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ekranlara dahil oluyor. 7’den 70’e kadar herkesin beğenerek izlediği programda yine eğlence tam hızıyla devam ediyor. Güzel ve renkli bir hafta sonu sabahına uyanmak istiyorsanız mutlaka seyredin. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ekranlara giriş yapıyor. Birbirinden değerli yarışmacıların mükemmel ses performansları karşısında büyülenecek ve izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saat 20:00’da TV8’de olmayı unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 26 Kasım Pazar

Sabahın ilk ışıkları ile ekranlarda yerini alan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı program ile renkli ve eğlence dolu bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Hemen ardından 07:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı yarışma programı ekranlara geliyor. Genel kültür soruları ile zenginleştirilmiş yarışma programını seyrederken bazen heyecanlı bazen de gerilim dolu anlara tanıklık edebilirsiniz. 09:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film sizlerle oluyor. Güzel ve renkli kesitleri ile çocukları sevindiren çizgi filmi kahvaltı saatinde çocuklarınıza seyrettirebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 09:45’i gösterdiğinde Türk sinemasının ünlü filmlerinden olan “Sev Kardeşim” sizlerle… Kahvaltı saatlerinizi renklendirecek olan filmi seyrederken sürükleyici anlar yaşayabilirsiniz. 11:45’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programı ekranlara dahil oluyor. Birbirinden enfes yemeklerin pişirildiği ve lezzetlere dair ince püf noktaların verildiği programı seyrederken mutfağınızı yepyeni tatlarla süsleyebilme şansı elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

12:45’de “Magazin 8” adlı eğlenceli magazin programı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Magazin gündemine dair gelişmelerin ayrıntılı şekilde ekranlara getirildiği programı seyrederken hem merak ettiklerinizi öğrenebilir hem de keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Ünlülerden sanatçılara kadar daha pek çok gündeme konu olan kişiler magazin dünyasında yerini alacak…

15:15’de “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı eğlenceli yarışma programı ekranlarda göze çarpıyor. Farklı kesimlerden katılan ve yeteneklerini göstermek adına uğraş veren yarışmacıların performanslarını seyrederken keyifli ve eğlenceli anların tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı yarışma programının yeni bölümü sizlerle… Ses performanslarını gösteren yarışmacıları seyrederek eğlence dolu güzel bir akşam yaşayabilirsiniz.

00:15’de “Boks Gecesi” adlı spor program ile gerilim ve aksiyon dolu dakikalar sizleri bekliyor. 02:00’da “Magazin 8” adlı eğlenceli magazin programının tekrarı ekranlarda yerini alacak. 04:45’de “Bilginiz Olsun”, 05:30’da ise “8x8” adlı programın tekrarı yayına geçecek.

Haberin Devamı