Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 24 Kasım Cuma

24 Kasım Cuma günü TV8 yayın akışı sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlarınız karşısında yerini alıyor. Sağlıklı yaşam üzerine ince tüyoların verildiği program uzman doktorların katılımı ile daha verimli ve donanımlı bir hal alıyor. Hastalıkların ve sağlıklı yaşamın her alanında bilgi sahibi olabileceğiniz bu programı sakın kaçırmayın. Akşam kuşağında ise “Küçük Esnaf” adlı sinema filmini seyredebileceksiniz. Komedi ve aksiyon dolu filmi seyrederken keyif dolu anlara şahit olabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 24 Kasım Cuma

Sabah ilk saatlerde başlayan Günaydın Doktor” 7’den 70’ine kadar tüm insanlara özgü sağlık gelişmeleri sunuyor. İzlerken zaman zaman hoş sohbetlere tanıklık edebilir ve diğer yandan da merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. Hemen ardından 08:00’da “Oynat Bakalım” adlı kısa video programı sizlerle olacak. KIsa video içeriklerinin bir araya getirildiği programı seyrederken bol bol kahkaha eğlencenin tadını çıkarabileceksiniz, emin olun!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlarınızda. Küçüklerin vazgeçilmezi olan renkli çizgi filmi kahvaltı saati çocuklarınız için açabilirsiniz. 09:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı sizlerle… Seda Akgün ve Hakan Ural ortaklığı ile sunulan programda en güncel magazin gelişmeleri ele alınıyor. Farklı konuları ile seyirci kitlesinde devamlı merak uyandıran canlı yayını sakın izlemeyi unutmayın.

12:30’da “Yemekteyiz” adlı program ile gün ortası başlıyor. Her hafta farklı yarışmacıları katılımı ile gerçekleştirilen yarışmada bugün final günü. Bakalım bu haftanın kazananı kim olacak? Nefeslerin tutulduğu, heyecanın doruklara çıktığı yeni bölümü izlerken siz de ekranlarınız karşısına kilitleneceksiniz. 15:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel program sizlerle oluyor. Cinayetten kayıp dosyalarına kadar uzanan geniş konu başlıkları ile gerilim ve heyecan dolu anlar yaşanıyor. Tüm acıklı hikayeler masaya yatırılıyor ve çözüm bulunmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Güncel yaşam programının bitiminden hemen sonra 20:00’da “Küçük Esnaf” adlı yerli sinema filmi ekranlara giriş yapıyor. Komedi ve aksiyon karışımı olan sürükleyici film ile güzel bir cuma akşamına hazır mısınız? Ailenizle birlikte izlerken hem eğlenebilir hem de akşamınızı renkli ve keyifli hale getirebilirsiniz. Gece kuşağında ise gün ortasında yayınlanan programların tekrarları bir kez daha ekranlarda yer alıyor. Öncelikle 00:15’de “Yemekteyiz” adlı yemek programının tekrar bölümü yayına geçiyor. Ardından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel programın, 04:45’de ise “Oynat Bakalım” adlı kısa video programının tekrarı başlıyor.

Haberin Devamı