Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ekim Cuma

20 Ekim Cuma gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da başlayan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programı ile ekranlarınızın karşısına çıkıyor. Güldürme garantili olan eğlence programı, yediden yetmişe herkesin beğenisini topluyor. Akşam yayınında ise Cem Yılmaz’ın yönettiği “Pek Yakında” adlı sinema filmi ekranlarınıza geliyor. Güzel bir sinema akşamı yapmak istiyorsanız TV8 kanalını değerlendirebilirsiniz. TV8 yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek ve detayları öğrenmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ekim Cuma

06:00’da başlayan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programının hemen ardından 07:00’da “Günaydın Doktor” ekranlarınızda yer alıyor. Sağlık kategorisinde olan programda, farklı sağlık sorularına ve konularına değiniliyor. 08:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film yayın akışında olacak. Renkli bir çizgi film ile çocuklarınızın eğlenmesini istiyorsanız TV8 ekranlarınızı açın. 09:00’da “Doktorlar” adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Yemekteyiz” adlı yemek programı yine kıyasıya yarışan başarılı yarışmacıları ile evlere konuk olmaya devam ediyor. Onur Büyüktopçu’nun sunduğu programın Cuma günkü bölümünde kazanan yarışmacı belli olacak. Nefes kesen programı izlerken hem lezzetli tarifleri inceleyebilir hem de kazanan yarışmacıyı öğrenebilirsiniz. 15:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel program farklı yaşamsal kesitleri ile ekranlarınızda olacak. Programın bu bölümünde de yine birbirinden farklı kayıp dosyaları ve faili meçhul cinayetler irdeleniyor.

Haberin Devamı

20:00’da “Pek Yakında” sinema filmi TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Hokkabaz havasında geçen ancak komik anları da bulunan film ile evinizde sinema keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Ardından başlayacak olan “Kocan Kadar Konuş” adlı sinema filmiyle de bu TV keyfinizi soluksuz şekilde devam ettirebilirsiniz. Murat Yıldırım’ın ve Ezgi Mola’nın başrollerini paylaştığı film, Şebnem Burcuoğlu’nun romanından uyarlanarak hayata geçirildi. Efsun-Sinan arasında geçenler ve birbirinde komik anlar TV8 ekranlarında sizleri bekliyor.

00:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel program tekrar bölümü ile ekranlara geliyor. Faili meçhul cinayetlerin ve farklı kayıp dosyalarının araştırıldığı programda olaylara yine merak uyandırıcı farklı çözümler getirilecek. 02:45’de de “Yemekteyiz” programının tekrarı ekranlarınıza geliyor. Programdaki çekişmeli anları ve lezzetli yemek tariflerini gündüz kuşağında izlemeyi unuttuysanız gece kuşağındaki bu yayınını seyredebilirsiniz. 04:00’de “Emlak Avcıları”, 05:30’da ise “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı tekrar bölümü ile yayın akışına başlıyor.

Haberin Devamı