Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 17 Kasım Cuma

17 Kasım Cuma gününe ait TV8 yayın akışı sabah 06:45'de "Günaydın DOktor" adlı sağlık programı ile başlangıcı yapıyor. Sağlıklı yaşama dair en çok merak edilenler ve hastalıklar üzerine sunulan detaylı bilgilerle verimli bir sabaha uyanabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00'da "O Ses Türkiye" adlı ses yarışması yeni bölümüyle ekranlarınıza dahil olacak. Dünyanın ve Türkiye'nin farklı köşelerinde katılmış, kendine güvenen iddialı yarışmacıların ses performansları karşısında büyüleneceksiniz, sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 17 Kasım Cuma

Sabahın ilk ışıkları ile birlikte başlayan "Günaydın Doktor" sağlıklı yaşama dair aydınlatıcı bilgiler sunuyor. Programın bitiminden sonra 08:00'da kısa videolarla zenginleştirilmiş "Oynat Bakalım" adlı komedi programı ekranlarınıza giriş yapıyor. Dünyanın farklı köşelerinde çekilmiş videolar arasında bebek, yaşlı, genç fark etmeksizin tüm kesimin komik anlarına şahit olacaksınız. Komedinin kıran kırana devam ettiği kısa programı izleyerek sabahınızı daha renkli ve eğlenceli kılabilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15'de "Maşa ile Koca Ayı" adlı çocukların sevilen çizgi filmi ekranlardaki yerini alıyor. Ardından 09:30'da "Gel Konuşalım" adlı magazine dair konuları ele alan programla karşılaşacaksınız. Değerli konukların katılımı ile gerçekleştirilen ve heyecanı doruklarda yaşatan renkli yayında yine ünlülerden internet fenomenlerine kadar pek çok konu ele alınacak. Günlük magazin olaylarının derinlemesine masaya yatırıldığı program ile heyecanlı anlara hazır olun. Saatler 12:30'u gösterdiğinde "Yemekteyiz" adlı program ile baş başa kalacaksınız. Bugün programda haftanın finali belli olacak. Nefeslerin tutulacağı bu yeni bölümü sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

Saat 15:15'de "Gerçeğin Peşinde" adlı yaşam programı ekranlara yansıyor. Faili meçhul cinayetlerden kayıplara kadar uzanan farklı konuları ile farklı hayatlara dokunuyor. Detaylı bir şekilde araştırılan olaylar yine gerçeklerle yüzleştirilecek.

20:00'da "O Ses Türkiye" adlı program ile akşam kuşağı başlıyor. Birbirinden farklı başarılı yarışmacılar ve güçlü jüri kadrosu... Zengin seslerin birlikteliği ve yarışmacıların muazzam ses performansları karşısında büyüleneceksiniz.

Akşam kuşağının bitiminde sonra ise sabah kuşağına ait programların tekrarlarını seyredebilirsiniz. Öncelikle saat 00:15'de "Yemekteyiz" adlı programın tekrar bölümü ekranlarınızda yerini alıyor. Her hafta içi yayına geçen renkli programın sabah yayınını seyredemediyseniz sakın üzülmeyin. Gece yayınlanan bu tekrar bölümü ile heyecan anları deneyimleyebilecek ve haftanın kazanan ismini öğrenebileceksiniz. Programının bitiminden hemen sonra 02:15'de "Gerçeğin Peşinde" adlı programın tekrarı başlıyor. 04:45'de ise "Oynat Bakalım" adlı kısa video programının tekrarı ile yayın akışı son buluyor.

Haberin Devamı