Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Haziran Cuma

15 Haziran Cuma gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Oynat Bakalım” adlı komedi dolu programın tekrarı ile başlayacak. Bol kahkahalı bir sabah geçirmek isterseniz bu eğlenceli yayını seyretmeyi unutmayın. Eğlenceli ve komik VTR’ler sayesinde sabahınızı çok daha hareketli hale dönüştürebileceksiz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yayına başlayacak. Adada geçen renkli yarışma programı, hem ünlüler hem de gönüllüler takımında heyecanlı anların yaşanmasını sağlayacak. Programın yeni bölümünü, bayram akşamı ailenizle veya sevdiklerinizle birlikte seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Haziran Cuma

Sabah saat 06:15’de “Oynat Bakalım” adlı programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Keyifli kesitleri ile tüm hayranlarını ekranlara toplayan yayını sabahın ilk saatlerinde keyif içinde izleyebileceksiniz. 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı karşınıza çıkacak. Sağlık bilgilerinin sunulduğu programa alanında uzman farklı hekimler katılacak. Her hafta farklı bir sağlık alanında bilgiler sunan yayını sakın kaçırmayın. 08:30’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlenceli ve renkli program yayın akışına başlıyor. Komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen yayın, yine 7’den 70’e herkesi güldürmeyi başaracak. 10:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayın akışına başlıyor. Seda Akgün ve Hakan Ural ile birlikte sunulan yayından magazin dünyasının tüm çalkantılı haberlerini öğrenebileceksiniz. Ünlü camiasına ait en güncel gelişmeler ekranlara aktarılacak.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Arda’nın Ramazan Mutfağı” adlı enfes yemek programı yayına başlıyor. Birbirinden lezzetli yemek tariflerinin hazırlandığı program sayesinde bayram sofralarınızı daha renkli ve bol çeşitli kılabileceksiniz. 13:00’da “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı ekranlara dahil olacak. Ada hayatı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız bu canlı yayını mutlaka seyretmeyi unutmayın. Adada yaşanan arka plandaki gelişmeleri ve olayları bir bir detayları ile birlikte öğrenebilme şansı yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

15:45’de “Yemekteyiz” adlı programın finalisti belli olacak. Programı izlerken hem enfes yemek tarifleri ile tanışacak hem de yarışma heyecanı ile karşı karşıya kalacaksınız. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ekranlara dahil oluyor. Heyecanlı anlar yaşatan yarışma, bu yeni bölümüyle yine ünlüler ve gönüllüler takımının zorlu parkurlar arasında yarışmasını sağlayacak. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümü sizlerle buluşacak. 02:15’de “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayın akışına başlayacak. 04:15’de ise “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programının tekrarını seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı