Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 12 Ağustos Cumartesi

TV8 12 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı Oynat Bakalım programıyla güne başlıyor. Oynat Bakalım programından hemen sonra 1 Alp 3 Çocuk programında sevimli minikler ekrana geliyor. Yayın akışının sabah kuşağının devamında Maşa ile Koca Ayı ve Çok Güzel Hareketler Bunlar yer alıyor. İlerleyen saatlerde ise Bilginiz Olsun yarışma programı yayın akışında yerini alıyor. Ardından Para Bende programı yayınlanıyor. Akşam kuşağına geldiğinde ilk olarak 5’er Beşer programı yayına giriyor. 5’er Beşer bittikten sonra da Hababam Sınıfı Güle Güle yerli sinema filmi TV8 ekranlarında olacak. TV8 12 Ağustos Cumartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 12 Ağustos Cumartesi

12 Ağustos Cumartesi günü TV8 yayın akışı eğlence programı olan Oynat Bakalım ile yayına başlıyor. Saat 07.00’da Furkan Dede’nin sunumuyla başlayan programda eğlence dolu videolar gösteriliyor. Oynat Bakalım programının ardından TV8 ekranlarının sevilen çocuk programı 1 Alp 3 Çocuk yayınlanıyor. Alp Kırşan’ın sunuculuğunu yaptığı programa minik konuklar geliyor ve sorulan sorulara harika cevaplar veriyorlar. TV8 sabah kuşağı çocuklar için adeta şölen havasında geçiyor. 1 Alp 3 Çocuktan sonra Maşa ile Koca Ayı çizgi filmi yayın akışında yerini alıyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.00’da Magazin 8 programı canlı olarak yayınlanıyor. Magazin dünyasına dair yaşanan tüm olayları Magazin 8 programında bulabilirsiniz. Magazin 8’den sonra ekrana Bilginiz Olsun programı geliyor. Yavuz İgret'in sunuculuğunu yaptığı programda bilinmedik ve yanlış bilinen birçok konu aydınlatılıyor. Ardından Para Bende programı yayın akışında yerini alıyor. Para Bende programında farklı ülkeler geziliyor ve gezinti sırasında katılımcılara belirli miktar paralar veriliyor. Bu paralar ile katılımcılar o ülkede zaman geçirmeye çalışıyorlar.

Haberin Devamı

16.45’te Türk televizyon tarihinde ekrana gelmiş olan komik anlar yer aldığı 8x8 programı yayına giriyor. Bunun haricinde konuların da yer aldığı programı TV8’de bulabilirsiniz. 8x8 programından sonra ise Ninja Warrior Türkiye yarışması yayınlanıyor. Yarışmacılar dünyaca ünü olan zorlu parkurları geçerek Türkiye’nin Ninja Warrior’u olmaya çalışıyorlar.

20.00’da her hafta farklı konukların yer aldığı ve yapılanlar tamamen doğaçlama olduğu 5’er Beşer programı yayınlanıyor. Farklı formatı ile izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatan programı TV8 akşam kuşağında seyredebilirsiniz. 5’er Beşer programının ardından ne kadar izlense de eskimeyen filmlerden Hababam Sınıfı Güle Güle yerli sinema filmi yayınlanacak. Hababam Sınıfı serisinin bu filmde doğulu bir aileden gelen edebiyat hocası Mehmet ile öğrenciler alay etmektedir. Hababam Sınıfı Güle Güle 22.00’da TV8’de!

Haberin Devamı

00.15’te sabah kuşağında yer alan Magazin 8 programının tekrarı yayınlanacaktır. Magazin 8’in ardından da sırasıyla Bilginiz Olsun ve Ninja Warrior Türkiye programları kaçıranlar için tekrar olarak yayında olacaktır.