Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı

TV8 yayın akışı 1 Ağustos Salı günü Günaydın Doktor’un yeni bölümüyle yayına başlıyor. Günaydın Doktor’un yeni bölümünü Oynat Bakalım takip ediyor. Öğle vakitlerine gelindiği zaman Yaşamdan Hikayeler ve Gerçeğin Peşinde programları olarak TV8 ekranlarına geliyor. Akşam kuşağında İnsanlar Alemi ve yerli sinema Banker Bilo yayınlanıyor. Akşam kuşağından sonra ekranlara sabah kuşağında yayınlanmış olan programların tekrar bölümleri yer almaktadır. TV8 1 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı

07.00’da Günaydın Doktor Hilal Ergenekon ve Dr.Onur Kulaksızoğlu'nun sunumuyla TV8 ekranına geliyor. Sağlıkla ilgili her türlü konunun yer aldığı programda minik tüyolar ile sağlık hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Günaydın Doktor’un ardından TV8 ekranlarının en eğlenceli programlarından Oynat Bakalım yayınlanıyor. Furkan Dede’nin sunumuyla Oynat Bakalım’da birbirinden farklı ve eğlenceli videolar gösteriliyor. Oynat Bakalım’dan sonra ise özellikle çocukların severek izlediği Maşa ile Koca Ayı çizgi filmi yayında olacak.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Çok Güzel Hareketler bunlar yayına giriyor. Farklı skeçler ile yaşamdan anları canlandıran Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi sayesinde gülmeye doyacaksınız. Çok Güzel Hareketler Bunlar biter bitmez Selim Yuhay ile Güle Güle Oturun programı yayınlanıyor. Selim Yuhay konuk olduğu evleri adeta yeniden yaratıyor. Ev sahibi ile beraber dekor edilen evin yeni halini görünce tanıyamayacaksınız.

12.45’te Yaşamdan Hikayeler canlı yayınıyla TV8 ekranlarında olacak. Lütfiye Pekcan'ın sunumuyla gerçek ve çarpıcı olaylar gün yüzüne çıkarılıyor. Programda ortaya çıkarılan hikayeleri görünce şaşıracaksınız. Sizler de katılımlarınız ile bu çarpıcı olayların çözümünde bir nebze yardımcı olabilirsiniz. Yaşamdan Hikayeler’in ardından Gerçeğin Peşinde canlı olarak yayına giriyor. Serap Paköz’ün sunumuyla ekrana gelen Gerçeğin Peşinde programında da sır dolu dosyalar gün yüzüne çıkarılıyor. Uzun süredir kayıp olan ve çözülememiş cinayetler Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programında çözülüyor. Gerçeğin Peşinde 16.15’te TV8 ekranlarında…

Haberin Devamı

20.00’da İnsanlar Alemi TV8 ekranlarında yerini alıyor. TV8’in akşam kuşağının vazgeçilmezleri arasında yer alan İnsanlar Alemi programında oldukça eğlenceli dakikalar yaşanıyor. Ali Sunal’ın sunumuyla gerçekleşen programda oynanan komik oyunlar ekrana yansıyor. İnsanlar Alemi’nin ardından ekrana yıllar geçse de eskimeyen Banker Bilo sinema filmi geliyor. İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerinde yer aldığı filmde Bilo ve arkadaşları Almanya’ya gitmek için Maho ile anlaşmışlardır. Maho’nun Bilo ve arkadaşlarına yaşattıkları izlemeye değer. Banker Bilo saat 22.00’da TV8 ekranlarında!

Haberin Devamı

00.15’te sabah kuşağında yer alan Gerçeğin Peşinde, Yaşamdan Hikayeler ve Çok Güzel Hareketler Bunlar programlarının sırası ile tekrar bölümleri yayınlanacaktır.