Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar

03 Haziran Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu skeç programı ile karşınıza çıkacak. Komedi dolu kesitleri ile tüm hayranlarına eğlenceli anlar yaşatan programı sabahın ilk saatlerinde sevdiklerinizle birlikte seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Ada hayatında geçen sürükleyici yarışma programı, bu akşamki bölümünde yine takımların kıyasıya mücadelesini gözler önüne serecek. Heyecanlı bir pazar akşamı geçirmek isterseniz bu yarışma programını seyretmeyi unutmayın.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:15’de Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı skeç programı yayın akışına geçecek. Komedi dolu kesitleri ile doyumsuz bir eğlence sunan programı sevdiklerinizle birlikte sabahın ilk saatlerinde izleyebilirsiniz. 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan” adlı yarışma programı yayına başlıyor. Yarışma programını izlerken birbirinden eleyici sorular karşısında yarışacak ve sabahınıza daha dinamik bir atmosfer kazandırabileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “5’er Beşer” adlı yarışma programı karşınıza çıkacak. Komedi dolu kesitleri

ile 7’den 70’e herkesi güldürmeyi başaran yayında birbirinden farklı skeçlere rastlayabileceksiniz. 11:30’da “Arda’nın Ramazan Mutfağı” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı yemek programı ekranlara dahil olacak. Pratik, lezzetli, çeşitli ve sağlıklı tarifler ile iftar softalarınızı daha eşsiz ve renkli hale getirebilirsiniz.

12:15’de “Magazin 8” adlı eğlenceli ve renkli magazin programı ile yayın akışı devam ediyor. Magazin severlere özel olarak hazırlanan programdan ünlü camiasını ilgilendiren gelişmeleri görebileceksiniz. 15:15’de “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Ada hayatı hakkındaki gelişmelerden haberdar olmanızı mümkün kılan yayını izleyebilir ve adada meydana gelen gelişmelerden detayları ile haberdar olabilirsiniz.

Haberin Devamı

17:30’da “Hababam Sınıfı Güle Güle” adlı nostalji dolu bir yerli sinema filmi karşınıza çıkıyor. Gün ortasında seyredebileceğiniz film ile eskilere dönebilir ve güzel bir TV keyfine tanıklık edebilirsiniz. 20.00’da “Survivor 2018” adlı adada geçen yarışma programı ekranlara dahil oluyor. Ünlüler ve gönüllüler takımındaki gelişmeleri izlerken heyecan dolu bir akşam yaşayabileceksiniz.Gece saat 00:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan” adlı yarışma programının tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 02:15’de “8X8” adlı keyifli program sevenlerinin karşısına çıkacak. 03:15’de “Bilginiz Olsun”, 04:00’da ise “Magazin 8” adlı iki programın tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor.

Haberin Devamı