Gazete Vatan Logo

Türkiye öncelikli pazar yatırımlarımız sürecek

Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanıyla 43 ülkede faaliyet gösteren Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye’de 3’üncü yılını kutladı. Türkiye’deki ana faaliyet alanları fabrika otomasyon sistemleri, ileri robot teknolojileri ve klima sistemlerinin satış ve satış sonrası hizmetleri olarak sürdüren Mitsubishi Electric’in Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, dünyanın ileri ekonomileri arasında söz sahibi olacağına inandıkları Türkiye’ye yatırım yapmaya devam edecekleri mesajını verdi.

Türkiye öncelikli pazar yatırımlarımız sürecek

Masahiro Fujisawa, “Türkiye en çok önemsediğimiz pazarlar arasında. Türkiye pazarında geçirdiğimiz bu 3 yıl boyunca çok fazla sayıda proje için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin ve komşu ülkelerin iletişim ve yayıncılık altyapısına katkı sağlamaktan gurur duyduğumuz Türksat 4A ve 4B uydularının yanı sıra Marmaray projesinde kullanılan otomasyon teknolojimiz Türkiye’de en çok dikkat çeken uygulamalarımız arasında yer alıyor” diye konuştu.

Çok avantajı var

Jeopolitik konumu, genç nüfusu, büyüme potansiyeli gibi pek çok açıdan avantajlı bir ülke olan Türkiye’nin global düzeyde rekabet için dünyadaki değişim ve gelişimlere hızla uyum sağlamasının önemine dikkat çeken Başkan Masahiro Fujisawa, sözlerine şöyle devam etti: “Mitsubishi Electric olarak dünyaca kabul edilen ileri teknolojimizi ve yüksek kaliteye sahip ürün ve sistemlerimizi Türkiye’ye getiriyoruz. Bu teknoloji ve bilgi kullanımı ile Türkiye’nin belirlediği yüksek ekonomik hedeflerine ulaşmasında rol almak istiyoruz. Türkiye’nin üretkenliğinin her geçen gün gelişeceğine, üretilen ürünlerin daha da katma değerli bir hale geleceğine ve dünyanın ileri ekonomileri arasında söz sahibi olacağına inanıyoruz. Bu bağlamda Mitsubishi Electric Türkiye olarak, üstün teknolojiye sahip, enerji verimli, çevreci, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle Türkiye’nin geleceğinin bir parçası olmak için yatırımlarımızı sürdüreceğiz.”

Haberin Devamı

Hedef öncü ‘yeşil’ şirket haline gelmek

Mitsubishi Electric’in, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de refah seviyesi daha yüksek bir toplum yaratılmasına katkıda bulunan öncü bir yeşil şirket olmayı hedeflediğini belirten Masahiro Fujisawa, sözlerini şöyle tamamladı: Mitsubishi Electric, teknolojisi, kalitesi ve güvenilirliğinin yanı sıra çevre duyarlılığı konusunda da fark yaratıyor. Dünya genelindeki tüm çalışanlarımızın, karbondioksit salınımını düşürme, geri dönüşümü teşvik etme, israfı azaltma ve biyo-çeşitliliğe saygı duyma gibi konulara inanç ve bağlılıklarını da yükseltiyoruz.”