Gazete Vatan Logo
Magazin Türkiye’nin en kapsamlı yaz okulu

Türkiye’nin en kapsamlı yaz okulu

Kemer Country Club, 4-12 yaş arasındaki çocuklar için Greenwood Summer Day Camp programını düzenliyor. Farklı spor, etkinlik ve atölye çalışmalarının yer aldığı programda çocuklar eğlenirken öğreniyorlar.

Türkiye’nin en kapsamlı yaz okulu

İstanbul’da doğa ile iç içe bir atmosfer sunan, Demirören Şirketler Grubu’na ait uluslararası standartlara sahip bir kulüp özelliğinde olan Kemer Country Club, 4-12 yaş arasındaki çocukların katılabileceği Türkiye’nin en kapsamlı yaz okulunu organize ediyor. Kemer Country Club’ın büyüleyici atmosferinde, doğa içerisinde yapılandırılmış spor alanlarında çocuklar 18 farklı spor, etkinlik ve atölye çalışmalarını keşfediyor ve öğreniyorlar. Takım ruhunu ve özgüveni destekleyici Greenwood Summer Day Camp programında çocuklar, maximum 8 kişilik gruplar halinde etkinliklere katılarak kendi öğrenme yollarını seçebiliyorlar. İngilizce konuşma, anlama becerilerini geliştirme ve dil pratiği yapma fırsatı da buluyorlar. Türkiye’de ilk kez Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ekibi tarafından uygulanan PDT (Personal Development Tool) rehberliğinde çocukların fiziksel ve kişisel gelişimleri de takip ediliyor.

İngilizce konuşacaklar

Çocuklar, yüzme, binicilik, golf, tenis, basketbol, doğa sporları (ip parkurları, okçuluk), sportif tırmanış, eskrim, kampçılık, güzel sanatlar, aşçılık, ekoloji bahçesi, drama, bilim atölyesi, ritim atölyesi, dans atölyesi (zumba & afrika), fotoğrafçılık gibi yaş ve seviyelerine uygun içerik ve programlara katılabilecekler. Ayrıca Amerika, Kanada, İngiltere’den gelen ve anadili İngilizce olan grup koçları eşliğinde İngilizceyi öğrenirken, birçok aktiviteyi de keşfedecekler.

Haberin Devamı