Gazete Vatan Logo

Turabi Çamkıran kimdir? (Survivor 2018)

Turabi Çamkıran kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Survivor All Star takımında mücadele eden Turabi Çamkıran en gözde isimler arasında yer alıyor. Daha önce 2 kez Survivor şampiyonluğunu elde eden Turabi Çamkıran ile ilgili bilgileri derledik.

Turabi Çamkıran kimdir? (Survivor 2018)

Turabi Çamkıran Survivor 2018 yarışmasında performans sergiliyor. Mücadeleci ve hırslı yapısıyla dikkat çeken Turabi Çamkıran'ın hayatı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Gündemden düşmeyen Turabi Çamkıran hakkındaki ayrıntılar haberimizde...

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğdu. Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.

Turabi Çamkıran, Türkiye'de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland'a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland’ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazandı. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar verdi.

Haberin Devamı

ÜST ÜSTE 2 ŞAMPİYONLUK

Survivor 2015 All-Star’da da yarışarak birinciliği göğüsledi. Turabi, şimdi de Survivor 2018 All-Starlar-Gönüllüler yarışmasında yarışacak.Turabi Çamkıran, 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu.

Turabi Çamkıran,”Kertenkele” adlı televizyon dizisinin oyuncu kadrosuna, 52. bölümden itibaren dahil olarak; Timur Acar, Dilşad Şimşek, Şemsi İnkaya, Sinan Çalışkanoğlu, Sera Tokdemir, Umut Oğuz, Mehtap Bayri, Eda Özerkan, Selahattin Taşdöğen, Gafur Uzuner ile birlikte oynamaya başladı.