Gazete Vatan Logo

Tuluyhan Uğurlu ile tarih ve müzik yolculuğu

Piyanist Tuluyhan Uğurlu çok ilginç bir projeyle 27 Temmuz Salı gecesi dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Sanatçı, "Üç Altın Kentin Anahtarı: Hattuşa, Tuşba, Truva" adını verdiği projesinde binlerce yıl önceki büyük uygarlıkların hikayesini anlatıyor

Salı, İstanbul Arkeoloji müzesi: Tuluyhan Uğurlu ile tarih ve müzik yolculuğu
Piyanist Tuluyhan Uğurlu çok ilginç bir projeyle 27 Temmuz Salı gecesi dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Sanatçı, "Üç Altın Kentin Anahtarı: Hattuşa, Tuşba, Truva" adını verdiği projesinde binlerce yıl önceki büyük uygarlıkların hikayesini anlatıyor. Bir zamanların büyük imparatorluğu Hititlerden başlayan, tarımla kurdukları büyük uygarlıkları unutulmayan Urartularla süren ve Truva'yla sonlanan bu yolculuk İstanbul Arkeoloji Müzesi'nin tarih kokan ortamıyla çok daha inandırıcı olacak. Şarap, şıra, elma ve vişne suyu, soğuk limonata ve baklavanın da ikram edileceği gece 21.00'de başlıyor. 25-35 milyon lira arasında değişen biletleri Biletix'te

Tel:(0216) 556 98 00

Çarşamba, Caliante: Sıcak, çok sıcak bir gece
Bu yazın gözde mekanlarından Caliante'de her çarşamba Hot Nights partileri düzenleniyor. Dans şov, animasyon, kokteyller ve ünlü konuklarla eğlenceli bir gece yaşatılıyor. Geçtiğimiz hafta düzenlenen gecede Hawai rüzgarları esti. Dansçılar kadar gecenin mönüsü de Hawai'dendi. 24 Temmuz Çarşamba gecesinin teması ise Hot Gipsy Night. Dansçı kızlar, darbuka şov, falcı bacı, çiçek kızlar, ziller ve tefler geceyi renklendirecek. CALIANTE: Bestekar Şevkibey Sok. No. 74 Balmumcu,

Tel: (0212) 274 20 45

Perşembe, Çubuklu Hayal Kahvesi: Otuzlu yaşlar partisi
Banu Özdemir'in ilk kitabı Otuz Mumlu Pasta'nın sayfalarında okurlarıyla paylaştığı bir hayal olan Otuzlu Yaşlar Partisi Çubuklu Hayal Kahvesi'nde gerçeğe dönüşüyor. İşte OYP'nin programı:

* Self Control'dan The Final Countdown'a kadar otuzluların ergenlik çağına damgasını vurmuş 80'lerin müzikleri çalınacak.

* Single'lar için post-modern Eros, siberalem.com işbirliğiyle 30 çiftlik çöpçatma operasyonu gerçekleştirecek.

* Cenk-Erdem ikilisi Müebbet Muhabbet-otuzlu yaşlar özel şovuyla sahne alacak. Otuzlu yaşlarını sürmekte olan ünlü konuklar da davetliler arasında yer alacak.

* Geceyi Ekin Olcayto ve Burak Özdemir sunacak.

* Otuz mumlu pastanın kesildiği anda otuz pare top atışı yapılacak!..

* Kitabın son bölümünün kahramanı ve adı bugüne dek sır gibi saklanan dansöz X ortaya çıkacak ve club müzik eşliğinde dans edecek.

Havuz başında masaj çadırı
Taksim'deki HYATT Regency İstanbul Hotel'in yeşillikler içindeki havuzu, günün yorgunluğundan kurtulmak isteyenlerin uğrak yeri oldu. Havuzla birlikte masaj keyfi de sunan otelde Uzakdoğu'dan getirilen masörlerin kurduğu masaj cadın büyük ilgi görüyor. Havuza giriş hafta içi 40, hafta sonu barbekü dahil 80 milyon lira. 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz, 6-12 yaş içinse yüzde 25 indirimli. Havuz 9.00-19.00 saatleri arasında açık.

Tel: (0212) 368 12 34

Haberin Devamı