Gazete Vatan Logo

TÜBİTAK 13 personel alımı yapacak! Başvuru şartları nelerdir?

TÜBİTAK'a 1 iş yeri hekimi, 3 araştırmacı uzman personel, 4 memur, 1 büro memuru, 3 şoför ve 1 dağıtıcı olmak üzere toplamda 13 personel alınacak. Başvurular ise kurumun internet sitesi üzerinden yapılacak. Peki, TÜBİTAK personel alımı şartları nelerdir? Başvuru nasıl yapılır?

TÜBİTAK 13 personel alımı yapacak! Başvuru şartları nelerdir?

TÜBİTAK 13 personel alımı yapmak üzere başvuru ekranını erişime açtı. Araştırmacı uzman personel, iş yeri hekimi, memur, büro memuru ve şoför gibi alanlarda yapılacak olan TÜBİTAK 13 personel alımı için şartlar nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? İşte detalar…Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığınca 13 personel istihdam edilecek.

Resmî Gazete'de yayımlanan ilana göre, Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) ile Bursa Test ve Analiz Laboratuvarı (BUTAL) bünyesinde görev yapmak üzere 1 iş yeri hekimi ve 3 araştırmacı uzman personel alınacak.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN YAPILACAK

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (UZAY) ve Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) bünyesinde görev yapmak üzere 4 memur, 1 büro memuru, 3 şoför ve 1 dağıtıcı alınacak.

Başvurular, kurumun web sayfası üzerinden gerçekleştirilecek.

BAŞVULAR İÇİN TIKLAYIN