Gazete Vatan Logo

Trump’ın ortağı Bodrum’da böyle evlendi

Bugün evlenecek olan Hindistan’ın en ünlü işadamlarından biri olan ünlü gayrimenkul şirketi M3M Group’un Başkanı ve Jr. Trump’ın ortağı Basant Bansal oğlu Pıyush Bansal ile Divya Aggarwal’in kına gecesi dün Rixos Premium Bodrum Hotel’de yapıldı

Trump’ın ortağı Bodrum’da böyle evlendi

Görkemli etkinlik için iki gün öncesinden başlanan çalışmalarda, bin 500 kişi yer aldı. Mehendi diye adlandırdıkları kına gecesi için çift, Türkiye’nin en büyük tarihi yerlerinden biri olan Kapalıçarşı’dan esinlendi. 2 özel uçak ve 15 jetle Hindistan’dan gelen davetliler için otelin Aşk Adası’nda küçük bir Kapalıçarşı kuruldu. Türkiye’nin geleneklerinden olan, havlu, özel baharat ve mum gibi şeyler ücretsiz olarak misafirlere sunuldu. Bansal ailesi, Kapıçarşı’dan 70 bin dolarlık alışveriş yaparak, Bodrum’a malzemeleri getirdi. Bugün düğünle sona erecek dört günlük etkinlik için 5 milyon dolara yakın para harcandı. Çiftin sadece dört günde giydiği kıyafetlerinin 700 bin dolar olduğu öğrenildi.

Gelin mehter takımıyla girdi

Aggarwal, sabah saatlerinde başlayan kına için alana mehter takımı eşliğinde giriş yaptı. Klasik aracın içinde mehter takımının ortasında olan gelini kapıda ise Bansal karşıladı. Daha sonra çift, aile büyüklerinin yanına geçtikten sonra altın varaklı tahtlarına oturdu. İlerleyen saatlerde çift, ellerine hint dövmesi yaptırarak, kınayı tamamlamış oldu.

Haberin Devamı