Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 24 Ocak Çarşamba

24 Ocak Çarşamba gününe ait TRT 1 yayın akışı sabah, 06:05’de “6 Mantı” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil oluyor. Sevilen diziyi seyrederek güne başlangıç yapabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin yepyeni sürükleyici bölümü ekranlarda. Çarşamba akşamınıza hareketlilik katacak yeni bölümü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberin devamını okuyabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 24 Ocak Çarşamba

Sabah 06:05’de “6 Mantı” adlı dizinin tekrarını seyrederek güne merhaba diyebileceksiniz. Ardından 07:15’de “Böyle Bitmesin” adlı diğer sabah dizisi sizlerle olacak. Sabahın erken saatlerinde dizi seyretmeyi seviyorsanız bu dizileri sakın kaçırmayın. 09:35’de “1’de Bugün” adlı bülten ile sabah haberlerini seyredebileceksiniz. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerinden haberdar olmak istiyorsanız sabahın erken saatlerinde TRT ekranlarınızda yerinizi alın.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberlerin bitiminden sonra 09:45’de “Aslan Ailem” adlı aile dizisini seyredebileceksiniz. Hafta içi her gün ekranlarda yerini alan dizi ile kahvaltı saatlerinize renklilik katabilirsiniz. Dizinin hemen ardından 12:40’da “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı ile karşılaşacaksınız. Sağlıklı yaşama dair her gün yepyeni tüyolar veren ve önerilerde bulunan hekimler eşliğinde hoş sohbetli saatler geçirebileceksiniz. Hafta içi her gün aynı saatte bu sağlık programını seyredebilir ve yaşamınıza sağlıklı ve zinde bir başlangıç yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Saatler 14:25’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni yeniden ekranlara gelecek. Gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri sizlerle buluşturan bültenden siyaset, sağlık, ekonomi, piyasa ve hava durumu gibi farklı alanlardaki gelişmeleri takip edebileceksiniz. 14:35’de “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı günümüz evliliklerini temel alan güncel yaşam programı ekranlara gelecek. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara gelen programı izlerken hem heyecanlı anlara tanıklık edebilecek hem de gün ortanızı renklendirebileceksiniz.

16:25’de “Yeşil Deniz” adlı Ege’nin samimi bir kasabasını konu alan renkli dizi tekrar bölümü ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Ardından 18:55’de “Hava Durumu” başlayacak. 19:00’da ise “Ana Haber” bülteni ile gündemin tüm gelişmeleri ekranlarınıza dahil oluyor. Haberin nabzını yoklayan tüm gelişmelerden akşam saatlerinde TRT kanallarınızdan haberdar olabileceksiniz.

20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. 23:30’da “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı güncel yaşam programını seyredebileceksiniz. 01:00’da “Leyla ile Mecnun” adlı dizi tekrarı ile bir kez daha ekranlara geliyor. 02:35’de “1’de Bugün” adlı ana haber bülteni sizlerle oluyor. Ardından 02:45’de “Aslan Ailem” adlı dizinin, 04:50’de ise “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programının tekrarı yayında yerini alıyor.

Haberin Devamı