Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe

TRT 1 yayın akışı 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışı Adını Sen Koy yerli dizisiyle başlıyor. Ardından Bir Yastıkta Kocalayım programı yayın akışında yerini alıyor. Yayın akışının ilerleye saatlerinde sırasıyla Yeşil Deniz ve Baba Candır yerli dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanıyor. Akşam kuşağı her zaman olduğu gibi Erhan Çelik İle Ana Haber programıyla başlıyor. Haberlerden sonra Koyverdin Gittin Beni sinema filmi TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak. Ardından sevilen yarışma Kendi Düşen Ağlamaz yarışma programı yayınlanıyor. Gece saatlerinde ise farklı dizi ve programların tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. TRT 1, 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar bu haberde…

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe

06.05’te Adını Sen Koy yerli dizisinin tekrar bölümüyle TRT 1 yayın akışı başlıyor. Ömer ve Zehra’nın aşk hikayesini anlatan dizinin bu bölümünde ipler iyice geriliyor. Adını Sen Koy izleyicisiyseniz bu bölümü mutlaka izlemelisiniz. Adını Sen Koy’dan sonra Böyle Bitmesin yerli dizisi yayın akışında yerini alıyor. Yaşanmış boşanma olaylarını konu alan dizinin bu bölümünde de hikayesi devam ediyor. Böyle Bitmesin 07.55’te TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Ardından Bir Yastıkta Kocayalım programı yayın akışında yerini alıyor. Farklı yeni gelinlerin büyük ödül yarıştığı yarışmada heyecan devam ediyor. Birbirlerini puanlarken en ufak detaya kadar puan veren yarışmacıların yarıştığı Bir Yastıkta Kocayalım 10.05’te TRT ekranlarında!

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.20’de Yeşil Deniz, Ege dizisi yayınlanıyor. Ege’de bulunan bir kasabada geçen hikayenin her bölümünde farklı heyecanlar sizleri bekliyor. Yeşil Deniz yerli dizisinden sonra Baba Candır yerli dizisi yayınlanıyor. Baba Candır dizisinde eşini kaybeden bir babanın çocuklarıyla olan ilişkileri ve yaşadıkları anlatılıyor. Baba Candır’dan sonra Adını Sen Koy yerli dizisi yayınlanmaya başlıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde saat 19.10’da Hava Durumu yayın akışında yerini alıyor.

Haberin Devamı

19.30’da Erhan Çelik İle Ana Haber programı başlıyor. Türkiye’den tüm gelişmeleri öğrenmek için Erhan Çelik İle Ana Haber’i izleyebilirsiniz. Ardından Koyverdin Gittin Beni sinema filmi yayın akışında yerini alıyor. Filmde Axel Oğuz, hayatındaki değerli kişileri kaybetmiş ve onlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Annesi Samsunlu ve Babası Alman olan Oğuz’un başından geçen hikayeleri TRT ekranlarında saat 20.00’da izleyebilirsiniz.

22.55’te Ertem Şener’in sunumuyla Kendi Düşen Ağlamaz yarışma programı yayınlanıyor. Yarışmacı grubu sorulan soruları ellerinde bulunan para ile 4 şıkka bölüyorlar. Yanlış şıkka cevap verenler platformda bulunan suyun içine düşüyorlar. Yarışma sonucunda yarışmacıların koruyabildiği kadar para ise ödül olarak veriliyor.

Haberin Devamı

00.35’te Leyla ile Mecnun yerli dizisi tekrar bölümüyle yayın akışına giriyor. Ardından akşam kuşağında yer alan Kendi Düşen Ağlamaz yarışma programının tekrar bölümü yayınlanıyor. Son olarak ise sabah kuşağı dizilerinden Yeşil Deniz yayınlanıyor.