Gazete Vatan Logo

Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Perşembe

Trt 1’de 21 Eylül Perşembe günü yayın akışı İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı’nın saat 05.33’te yayınlanması ile birlikte başlayacak. Daha sonra ise Doktor Geldi, İyilik Kulübü, Yeşil Deniz, Beni Böyle Sev gibi programlar Trt 1 sabah kuşağında yayınlanacak. Böyle Bitmesin ve Seksenler dizilerin tekrarı ve Haber programları sonrasında, Doğrusu Ne? adlı program ve Bir Sevda İşi adlı film Trt 1 ekranlarında olacak.

Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Perşembe

Trt 1’in 21 Eylül Perşembe gününe ait yayın akışı, İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı’ndan hemen sonra ekrana gelecek olan Doktor Geldi adlı program ile başlayacak. Doç. Dr. Halit Yerebakan’ın sunduğu program, saat 05.35’te başlayacak. Sağlık Bakanlığı’nın da katkılarıyla hazırlanan program, sağlık ile ilgili her türlü sorunuza cevap verebileceğiniz, sağlıklı bir yaşama dair her şeyin konuşulup uzman konuklar ile tartışıldığı ve bir çok öneri alabileceğiniz geniş kapsamlı bir program.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Doktor Geldi’den sonra, türk televizyonlarında sosyal sorumluluk adına yapılan en iyi programlardan olan İyilik Kulübü saat 06.55’te Trt 1 ekranlarında olacak. Programın her bir bölümünde özel bir duruma sahip bir çocuğun hayali gerçekleştiriliyor. Çocukların yaşadıkları zorlukların unutturulduğu ve hayatlarına neşe katıldığı programda uzmanların da yardımı alınıyor. Programın sunucuları ise Cansun Bezircioğlu ve Ömer Fırat Köker.

07.30’da ise Yeşil Deniz adlı dizi Trt 1 ekranlarında olacak. Şirin bir ege kasabasında geçen dizide, bu kasabada yaşayan arkadaşların maceraları anlatılıyor. Fırat Tanış ve İlker Aksum gibi oyuncular dizide rol alıyor.

Haberin Devamı

10.05’te ise Beni Böyle Sev adlı dizi ekrana gelecek. Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran’ın başrollerinde oynadığı dizide, yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan bir genç kızın aşkı bulması anlatılıyor.

12.45’te ise Doktor Geldi programı Trt 1 ekranlarında olacak.

Doktor Geldi’den hemen sonra 14.20’de Böyle Bitmesin adlı diziyi Trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. Dizide, düğün gecesi yaşanan olaylardan dolayı ayrılan bir çiftin yollarının işleri nedeniyle kesişmesi anlatılıyor. Yeliz Kuvancı ve Cemal Toktaş ise başrol oyuncuları.

16.25’te Trt 1’in sevilen dizilerinden Seksenler ekranlarda olacak. Türkiye’nin 80’ler dönemine yakından baktığımız programda Şoray Uzun başrol oyuncusu.

Hava Durumu ve Habere Doğru programlarından sonra, 19.30’da başarılı haber spikeri Erhan Çelik’in sunduğu Ana Haber’i izleyebilir, gündeme dair tüm merak ettiklerinizi bu programda en doğru şekilde öğrenebilirsiniz. Programdan hemen sonra Doğrusu NE adlı programda bazi iddialar incelenip doğruluğu araştırılacak.

Haberin Devamı

Trt 1 akşam kuşağında ise, saat 20.00’de Bir Sevda İşi adlı filmi izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında son olarak ise Yalaza adlı programı 22.05’te izleyebileceksiniz.