Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 14 Mart Çarşamba

14 Mart Çarşamba gününe ait TRT 1 yayın akışı, sabah 06:05’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı ile ekranlardaki yerini alıyor. Sağlıklı yaşama dair detaylı bilgilerin sunulduğu yayını her sabah seyrederek farklı bilgiler edinebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin heyecan dolu yeni bölümü sizlerle oluyor. Sevilen dizi, bu sürükleyici yeni bölümü ile yine tüm hayranlarını ekranları başına çekecek. Akşam saat 20:00’da seyretmeyi sakın unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 14 Mart Çarşamba

Sabah ilk saatlerde “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı ile güne başlayabileceksiniz. Beslenme, diyet, spor ve egzersiz gibi daha konu alanlarına özgü gelişmeleri ekranlarınız karşısından detaylı şekilde öğrenebilirsiniz. Ardından 07:20’de “Böyle Bitmesin” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Sevilen diziyi, hafta içi her sabah TRT 1 ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 09:35’de “1’de Bugün” adlı sabah bülteni ile dünya ve Türkiye üzerinde gelişen gündem olaylarını analiz edebilirsiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:45’de “Hangimiz Sevmedik” adlı renkli ve heyecan dolu aşk dizisinin tekrar bölümü yayında olacak. 12:40’da “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı renkli ve heyecan dolu sağlık programı ile gün ortası başlıyor. Alanında uzman hekimlerin katılımı ile zenginleştirilen yayından çeşitli hastalıklara, egzersiz, spor ve beslenme gibi alanlara özgü farklı bilgiler edinebilirsiniz.

14:30’da “Evlilik Okulu” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda olacak. Birbirinden farklı evli çiftlerin evlilik hikayelerini gözler önüne serdikleri yayın yaşama özgü pek çok konuda çıkarım yapmanızı sağlıyor. 16:25’de “1’de Bugün” adlı öğlen bülteni yayına geçecek. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri anlık olarak bültenden analiz edebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:35’de “Aslan Ailem” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin renkli bölümleri ile gün ortanızı daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. 18:55’de “Hava Durumu” adlı kısa yayın ekranlara dahil olacak. 19:00’da “Ana Haber” bülteni ile akşam haberleri ekranlar karşısına çıkıyor. Sağlık, yaşam, ekonomi, siyaset, piyasa, emlak ve spor gibi daha akla gelebilecek pek çok konu içeriğine özgü gelişmeleri ayrıntıları ile öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin heyecan dolu sürükleyici yeni bölümü yayına dahil olacak. Sevilen dizi, tüm hayranlarını bir kez daha ekranlar başına bağlıyor. 23:45’de “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. 01:15’de “Leyla ile Mecnun” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 02:40’da “Hangimiz Sevmedik” adlı dizinin, 04:50’de “Evlilik Okulu” adlı yarışma programının tekrarı sizlerle olacak.

Haberin Devamı