Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 13 Haziran Çarşamba

13 Haziran Cuma gününe özgü olan TRT 1 yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yeşil Deniz” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Mis gibi köy ortamında geçen dizi ile keyifli bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:45’de “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geliyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine birbirinden farklı kesitlerle karşı karşıya kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 13 Haziran Çarşamba

Sabah saat 07:00’da “Yeşil Deniz” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Ardından 09:30’da “Kudüs’ten Türkiye’ye İlahilerimiz” adlı dini program ekranlara geçecek. Manevi bir hava sunan program ile güzel bir TV keyfi geçirebilirsiniz. 10:15’de “Pelin Çift ile İyi Fikir” adlı sabah programı yayına geçiyor. Sağlıkla yaşama özgü farklı bilgilerin sunulduğu yayına pek çok uzman hekim konuk oluyor. 12:50’de “Misafirim Var” adlı program sizlerle oluyor. Kapı kapı dolaşarak farklı evlere konuk olan program ile hem güzel bir gün ortası geçirebilir hem de yepyeni lezzetler öğrenebilme imkanı elde edebilirsiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:45’de “Kalk Gidelim” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen komik sahneleri ile tüm izleyenleri mutlu eden bu fenomen diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyebilirsiniz. 18:30’da “TRT 1 Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Bültenden sağlık, siyaset, yaşam, ekonomi, politika, genel kültür, hava durumu ve spor gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri görebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Ramazan Sevinci” adlı dini program yayında olacak. Programı iftar saatine kadar izleyerek merak ettiğiniz dini konularda yeni bilgiler edinebileceksiniz. 20:45’de “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara geçiyor. Her karesinde sürükleyici anlar yaşatan dizide bu bölüm yine merak uyandırıcı kesitlerle karşı karşıya kalacaksınız. Fragmanını seyrettiğiniz dizinin yeni bölümü ile güzel bir akşama şimdiden hazır olun!

23:30’da “Yunus Emre” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Manevi havası ile tüm izleyenlerini etkileyen diziyi ailenşzle birlikte izleyebilirsiniz. 02:00’da “Sahur Bereketi” adlı program yayın akışına dahil oluyor. Sahur vaktinde izleyebileceğiniz programdan dini anlamda pek çok yeni bilgiler edinebilirsiniz. 03:30’da “Kuran-ı Kerim Hatm-i Şerif” adlı yayın başlıyor. Dini programı izlerken mükemmel Kuran dinletisi ile baş başa kalacaksınız. 04:35’de “Gönül Köprülerimiz” adlı program yayına geçiyor. 05:15’de “Ramazan Güzeldir” adlı program ile yayın akışı devam edecek. 05:45’de ve 05:50’de “Misafirim Var” adlı program sizlerle olacak.

Haberin Devamı