Gazete Vatan Logo

Trafik kazalarında acı bilanço!

Yurdun çeşitli illerinde meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda vatandaş yaşamını yitirdi ve yaralandı

Trafik kazalarında acı bilanço!

AVCILAR'DA FECİ KAZA: 2 ÖLÜ

AVCILAR'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil yön tabelası direğine çarptıktan sonra alev aldı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza saat 02.30 sıralarında Avcılar, Ambarlı yanyolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre içerisinde iki kişinin bulunduğu Doğukan Öner, yönetimindeki 34 SB 1669 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol ayrımındaki yön tabelasının direğine çarptı. Kazada sürücü Doğukan Öner ve arkadaşı Kadir Yıldırım araç içerisinde sıkışırken, çarpmanın etkisiyle otomobil de yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtaki yangın kısa sürede söndürülürken, sağlık ekipleri sürücü Öner ve arkadaşı Yıldırım'ın kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Olayı haber alarak kaza yerine gelen Öner ve Yıldırım'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri yan yolu kaza nedeniyle trafiğe kapatarak önlem aldı. İtfaiye erleri tarafından Öner ve Yıldırım'ın cesetleri araçtan çıkartılarak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza yapan otomobilin kaldırılmasının ardından yan yol yeniden trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

KASTAMONU'DA OTOMOBİLLE KAMYON ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde otomobille kamyonun çarpışması sonucu bir kişi öldü.

Hanönü'nden Sinop yönüne giden Nihat Özsoy'un (54) kullandığı 37 PN 470 plakalı otomobil, karşı yönden gelen İsmail Kıvrak yönetimindeki 37 BC 277 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

MİNİBÜS TAKLA ATTI:1 ÖLÜ, 2 AĞIR YARALI

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü personelini taşıyan minibüs takla attı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza önceki gün Erzincan’ın Kemaliye ilçesi mevkiindeki Savaş Gediği Geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gıda Tarım ve Hayvancılık Kemaliye İlçe Müdürlüğü personelini taşıyan minibüs, görev dönüşü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Haberin Devamı

Kazada 26 yaşındaki Veteriner Hekim Alper Tiryaki hayatını kaybederken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ŞANLIURFA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Zülküf Karacadağ'ın kullandığı 06 LB 30 plakalı otomobil, kent merkezine yaklaşık 60 kilometre mesafedeki Sarpdere Mahallesi'nde, karşıdan gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 63 B 2360 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, sürücü Karacadağ, olay yerinde yaşamını yitirdi, diğer araçtaki 5 kişi yaralandı.

Yaralılar, çevredeki vatandaşların araçlarıyla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

DEREYE UÇAN OTOMOBİLDE CAN PAZARI: 1 ÖLÜ 1 YARALI

Haberin Devamı

Bursa'da dereye uçan otomobilde can pazarı yaşandı, kazada 1 kişi ölürken 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza merkez Osmangazi İlçesi Veysel Karani Mahallesi Hüdavendigar caddesi üzerinde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, Mahir Aktaş (23) yönetimindeki 16 MDH 98 plakalı otomobil,direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçtu. Dereye uçan araçta sürücü Aktaş araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Yanında bulunan arkadaşı Tolga Arı ise yaralandı.Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler halat ve merdiven kullanarak yoldan yaklaşık 3 metre aşağıdaki aracın yanına indi.Daha sonra itfaiye ve sağlık ekipleri, Aktaş'ın cesedi ile Arı'yı otomobilden çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından sedyeye alınarak halatla yola çıkarıldıktan sonra Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Arı'nın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilirken Aktaş'ın cesedi olay yerinde savcının incelemesi ile otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Haberin Devamı

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KÜTAHYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Kütahya'da kamyona arkadan çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Sebahattin K. yönetimindeki 43 SH 620 plakalı otomobil, Kütahya-Gediz karayolunun 29. kilometresinde, aynı yönde giden 43 RF 039 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü Sebahattin K. yaşamını yitirdi.