Gazete Vatan Logo

Trafik kazaları can almaya devam ediyor

Yurdun çeşitli illerinde meydana gelen trafik kazalarında 10 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı

Trafik kazaları can almaya devam ediyor

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 64 yaşındaki Bekir Yalçın hayatını kaybetti.

Kaza, saat 22.30 sıralarında Mavişehir Otogarı önündeki kavşakta meydana geldi. Didim şehir merkezindeki bir düğüne katılan Bekir Yalçın, Yalıköy Mahallesi'ndeki evine giderken aracını Mavişehir Otogarı'nın otoparkında bırakarak yolun karşısına geçti. Buradaki bir marketten alışveriş yaptıktan sonra tekrar aracına dönmek üzere yolun karşısına geçmek isteyen Yalçın'a, Söke'den Didim yönüne giden Cemil Eren yönetimindeki 09 D 8113 plakalı otomobil çarptı.

Ağır yaralanan Yalçın, olay yerine sevk edilen ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne götürülürken, yolda yaşamını yitirdi.

Gözaltına alınan sürücü Cemil Eren, Altınkum Polis Merkezi'ne götürüldü.

Antalyada feci kaza: 3 ölü, 3 ağır yaralı

ANTALYA'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 3 kişi de ağır yaralandı.
Kaza, saat 21.30 sıralarında Elmalı İlçesi Avlanbeli mevkiinde meydana geldi. Henüz sürücüleri öğrenilemeyen 15 AE 601 plakalı otomobille 07 ZAL 05 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 15 AE 601 plakalı araçta bulunan Hüseyin Beşikçi, Bahar Beşikçi ve Birol Sarıçiftçi hayatını kaybederken, Fatma Sarıçiftçi ile diğer araçta bulunan Ayten ve Zekeriya Çiçek ise ağır yaralandı.
Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Çiçek Elmalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Yaşamını yitirenlerin cenazesi ise morga götürüldü.
Yüksekova'da kaza: 4 ölü, 11 yaralı
HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde minibüsle TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 3'ü ağır, 11 kişi de yaralandı.
Kaza, bugün saat 21.00 sıralarında Yüksekova-Van Karayolu'nun 18'inci kilometresindeki Çöplük mevkiinde meydana geldi. Van'dan Yüksekova'ya gelen Deniz Çakır yönetimindeki yolcu minibüsü ile karşı yönden gelen ve henüz sürücüsü öğrenilemeyen 53 DN 153 plakalı TIR, kafa kafaya çarpıştı. Savrulan yolcu minibüsü yaklaşık 10 metre yükseklikten takla atıp Zap Deresi'ne uçtu. Kazada, Ayten Onay, Ayaz Çakır, Gülistan Karaduman ve Türkan Milas öldü, 3'ü ağır, 11 kişi de yaralandı.
Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Kazanın ardından kaçan TIR sürücüsü, Yeni Köprü Jandarma Karakolu'na giderek teslim oldu.
Muğla'da otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 ölü
Muğla'nın Yatağan ilçesinde, otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Aydın yönüne giden Memiş Katı'nın kullandığı 48 M 4410 plakalı otomobil, Muğla-Aydın karayolu Madenler Mahallesi mevkisinde aynı yönde seyreden Gazi Cevizbaş idaresindeki 48 S 0113 plakalı minibüsle çarpıştı.
Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, otomobilde sıkışan sürücü Katı'nın öldüğünü belirledi.
Araçtan çıkarılan Katı'nın cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Silivri'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
Silivri'de, otoyol gişelerinden geçerken duvara çarpan otomobildeki iki kişiden biri öldü, biri yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Ş.Ş. yönetimindeki 34 LN 7749 plakalı otomobil, TEM Otoyolu Kınalı Gişeleri'nden geçişi sırasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu gişe duvarına çarptı.
Araçta sıkışan Serpil D, itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Daha sonra 112 Acil Servis ekiplerince yapılan incelemede, Serpil D'nin öldüğü belirlendi.
Hafif yaralanan ve ayakta tedavi edilen sürücü Ş.Ş. ise alkollü olduğu iddiasıyla jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Haberin Devamı