Gazete Vatan Logo

TEOG'da başarının sırrı: Motivasyon

Koray Varol Akademi’nin Kurucusu, Eğitim Koçu ve Yayıncı Koray Varol ile DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucu Başkanı ve Uzman Klinik Psikolog Emre Konuk çocukları TEOG’a hazırlanan ebeveynler için “Geleceği Şekillendiren TEOG için Motivasyonun Önemi” başlıklı konferansta buluşacak.

Koray Varol ve Emre Konuk ile TEOG Hazırlık Konferansı…

Konferans, 6 Mart 2016 Pazar günü saat 12.30’da İstanbul Hilton Bosphorus Convention Center’da gerçekleşecek.
01 Mart 2016, İstanbul; Koray Varol Akademi, öğrenmeyi destekleyici eğitimlerin yanı sıra, tercih danışmanlığı, eğitim koçluğu, veli eğitimi ve yayıncılık alanlarında faaliyetlerini sürdürüyor. Koray Varol Akademi, DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü iş birliğinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı öncesinde, çocuğunu sınava hazırlayan tüm ebeveynlere ve öğrencilere yönelik özel bir konferans gerçekleştirilecek.

“Geleceği Şekillendiren TEOG için Motivasyonun Önemi” konferansına; Koray Varol Akademi’nin kurucusu, 15 yıllık sınav koçluğu deneyimiyle binlerce öğrenciyi TEOG, LYS ve LGS sınavlarına hazırlayan Eğitim Koçu ve Yayıncı Koray Varol ile DBE Kurucu Başkanı ve Uzman Klinik Psikolog Emre Konuk konuşmacı olarak katılacak.

Koray Varol’un TEOG sınavlarına hazırlanan öğrencilerin, özgüven ve motivasyonlarının artırılmasının başarıdaki önemini vurgulayacağı konferans ile velilerin ve öğrencilerin bilinçlendirilmesi amaçlanıyor. Emre Konuk; okul, sınav ve özellikle de ergenlik problemleri ile karşı karşıya kalan çocukların psikolojik anlamda nasıl desteklenmesi gerektiği, çocukların kariyer planlamasının erken yaşta ele alınmasının önemi ve potansiyelleri konusunda farkındalık oluşturma gibi noktalara değinecek.

Konferans; 6 Mart 2016 Pazar günü, saat 12.30 - 15.30 arasında İstanbul Hilton Bosphorus Convention Center’da gerçekleşecek.

Haberin Devamı