Gazete Vatan Logo

Tenet Filmi’nin konusu nedir? Tenet Filmi’nin vizyon tarihi belli oldu!

Christopher Nolan'ın casusluk hikayesini işleyen yeni filmi Tenet’in afişi ve fragmanı geldi. Oyuncu kadrosunda, Robert Pattinson, John David Washington, Clemence Poésy, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Aaron Johnson Taylor gibi isimler bulunan filmin vizyon tarihi de belli oldu. Peki, Tenet Filmi’nin konu nedir? Tenet Filmi ne zaman vizyona girecek?

Tenet Filmi’nin konusu nedir? Tenet Filmi’nin vizyon tarihi belli oldu!

Heyecanla beklenen Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet’ten ilk fragman sonunda yayınlandı. “Tenet”, birden fazla ülkeyi kapsayan casusluk destanı olarak tanımlanıyor. Nolan, filmin aynı zamanda yazarı ve Emma Thomas'la birlikte yapımcılığını da üsteleniyor. Yürütücü yapımcı ise Thomas Hayslip.

TENEL FİLMİ’NİN KONUSU

Tenel Filmi’nin konusu şu anda bilinmiyor. Proje, uluslararası casusluk, zaman yolculuğu ve evrim etrafında dönen bir eylem epik olarak tanımlanmaktadır.

İlk fragmanıyla Inception’ı andıran Tenet’ta fizik kurallarının anlamını yitirdiği aksiyon sahneleri ve zaman akışında yaşanan kırılmalar da hikâyenin parçası olacak gibi görünüyor.

Filmin müziklerini bu kez Nolan'ın diğer filmlerinde çalıştığı Hans Zimmer değil, Ludwig Göransson yapıyor.

TENET FİLMİNİN VİZYON TARİHİ

Tenet Filmi, 17 Temmuz 2020’de vizyona girecek. Knight, Inception, Interstellar ve Dunkirk filmleriyle ilgi çeken Nolan, Tenet için vizyon tarihi belli oldu.

İşte Tenet'in ilk fragmanı: