Gazete Vatan Logo

Teknik Yapı 1,5 milyarlık hedefe göz dikti

Teknik Yapı, 2011 yılına 5 bin 500 konutiuk Tuzla projesi ile damgasını vuracak.

Teknik Yapı 1,5 milyarlık hedefe göz dikti

Umut Durbakayım, 1,5 milyar liralık değer yaratmayı hedefleyen şirketin bu yılki ilk projesinin Kartal olacağını söyledi.

Konut sektörünün 2011'de rotasında zorlu dönemler yaşanacağı öngörüsünde bulunan Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, deneyimli ve markalı firmaların fazla sarsılmadan hedefine ulaşacağım söyledi.

Durbakayım, "Bu yıl, genel ekonomiyi ve ekonominin dinamosu olan gayrimenkul sektörünü direkt etkileyebilecek sınavlar yaşayacağız. Kartal, Samandra'da, Tuzla ve Maltepe'de oluşturulacak arsa stoku üzerinde konut ve rezidans ağırlıklı projeler yapacaklarını açıklayan Durbakayım "Kartal'daki arsamızda yükselecek 500 konuttan oluşan ilk projemizi mart veya nisan ayında hayata geçirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Şirketin bu yılki ikinci projesi ise Emlak GYO'dan Aralık 2010'da aldıkları Tuzla'daki 300 bin metrekarelik arsada gerçekleşecek.

Teknik Yapı Deluxia'da 163 Bin TL'den Başlayan Fiyatlar!

Mini bir şehir kuracak

Durbakayım, "Tuzla'daki projede de, lükse kaçmadan Bağdat Caddesi'ndeki yüksek kaliteyi, ekonomik rakamlarla sunmayı hedefliyoruz. Tuzla'nın konumuna uygun 5 bin 500 konuttan oluşan mini bir şehir yapacağız. Proje büyüklüğünün Kartal'da 500 milyon, Tuzlada ise 1 milyar lira olacağım öngörüyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Tuzla, Kartal gibi olacak

Kartal'ın Bağdat Caddesi'ndeki kaliteli yaşama ev sahipliği yapan ve İstanbul'un yıldız adaylarından biri haline geldiğini söyleyen Durbakayım, "2011'de de Kartal gibi farklı bir bölgeye yatırım yaparak gündeme çıkarmak istiyoruz. Hedefimizdeki yeni bölge de Tuzla olacak" dedi.

Deluxia proje detayları ve görselleri için tıklayın!