Gazete Vatan Logo

Taşdevri ile ekolojik, sağlıklı ve nefes alan binalar

Taşdevri ile ekolojik, sağlıklı ve nefes alan binalar

Dünyada ilk defa yapı yönetmeliğinin istediği bütün temel nitelikleri bünyesinde barındıran yüzde yüz yerli Taşdevri yalıtım sistemi, kullanıcılarına uygulamanın her aşamasında eksiksiz yalıtım sunuyor. Isı-su- ses- yangın yalıtımını bir arada sunan ve kendi alanında tek olan Taşdevri Yalıtım Sistemi, sıradışı çözümleri ile dünya yalıtım pazarının gözdesi olmaya aday.

İnsana – Sağlığa- Çevreye Duyarlı

Ekolojik, yanmayan, hafif ve doğal malzemelerden oluşan Taşdevri Yalıtım Sistemi sınıfının en iyi yalıtım ürünü olacak. İçeriğinde hiçbir kimyasal madde barındırmayan Taşdevri yalıtım sistemi tüm dünyada nefes alan konutlar için sağlıkl ıyalıtım imkanını sunuyor.

Yüzde 85’e varan enerji tasarrufu sağlıyor

Taşdevri Yalıtım Sistemi ile yapılan yalıtım uygulamalarda ısı köprülerioluşmaz. Binanın içine ve dışına uygulanabilen bu sistemdiğer yalıtım ürünlerinden yüzde 30 daha fazla ısı tasarruf sağlayaraktüketicinin cebini de koruyor.

Yangında “0” Zarar

Dünya pazarında benzer ürünler arasında“hiç yanmaz” özelliği ile tek olanTaşdevri Yalıtım Sistemi, 1480 santigrat derece üzerindeki ısı oluşumlarında bile binaların beton aksamlarına zarar vermiyor.

Haberin Devamı

Taşdevri Yalıtım Sistemi, hafif bir malzeme olması nedeniyle meydana gelebilecek depremlerinen az zararla atlatılmasına yardımcı oluyor.

Klasik Mantolamaya ve kaba sıvaya son

Binalara ek yük getirmeyen, uzun ömürlü olma özelliği, uygulama ve işçilik kolaylığı sağlayan, Taşdevri Yalıtım Sistemi hijyenik, çevreye duyarlı olması ile dikkatleri çekiyor. Rutubet gibi sorunlara da kesin çözüm sunan ve bina statiğine hiç zarar vermeyen sistem kaba sıva sistemini tamamen ortadan kaldırıyor.

Sektördeki 60 yıllık deneyim ile pazarın beklenti ve ihtiyaçlarını doğru ölçümleyen Fixkim A.Ş; Taş devri ısı yalıtımı ile dünyada bir ilke imza atmayı başardı. TSE, CE, UTO gibi belge onaylara ,Bayındırlık Poz Numarasınasahip olan ürün tüketicilerine ve sektör profesyonellerine fiyat ve kalitesiyle de avantajı sunuyor.