Gazete Vatan Logo

Tanem Sivar kimdir?

Tanem Sivar kimdir? kimdir sorusu gündemde araştırılıyor. Komşularının köpeklerini zehirlediği iddiasıyla gündeme gelen Tanem Sivar'ın hayatı merak edilir oldu. İşte Edhem Dirvaa ile evli olan Tanem Sivar'ın kim olduğuna dair bilgiler...

Tanem Sivar kimdir?

Tanem Sivar'ın hayatı merak konusu oldu. 2014 yılında Edhem Dirvaa ile hayatını birleştiren Tanem Sivar'ın 2 köpeği de zehirlenerek öldürüldü. Bu durumdan komşularını sorumlu tutan Tanem Sivar'ın kim olduğu de merak edilip gündemde araştırılmaya başlandı.

TANEM SİVAR KİMDİR?

Tanem Sivar, 5 Temmuz 1980 tarihinde ABD'de doğdu. Eğitim hayatını Özel Marmara Koleji'nden ve San Diego State Üniversitesi'nden mezun olarak tamamladı.

Eğitim hayatının ardından bir dönem Fox TV'de çalışan Tanem Sivar, ardından bir süre boyunca da Lig TV'de 21 adlı spor programını sundu. 2013'te CNN Türk kanalında başlayan "Cumartesi Sabahları İki Kahve Arası" adlı programı günümüzde de sunmaktadır.

2012 yılında ekrana gelen Umutsuz Ev Kadınları dizisinde de Sinem karakterini canlandıran Tanem Sivar, 14 Aralık 2005 tarihinde yelken sporcusu olan Edhem Dirvaa ile evlendi ve bir çocuğu var.