Gazete Vatan Logo

Denisa Gültekin kimdir? (Survivor Gönüllüler takımı)

Survivor 2017 tüm hızıyla devam ediyor. Reytingleri alt üst eden Survivor'un 2017 sezonunda Denisa Gültekin de yer alıyor. Gönüllüler takımında yarışan Denisa Gültekin oldukça dikkat çekiyor. Güzelliği ile çok konuşulan Denisa Gültekin'in hayatı nasıldır?

Denisa Gültekin kimdir? (Survivor Gönüllüler takımı)

Denisa Gültekin Survivor 2017'ye oldukça iddialı bir şekilde başladı. En çok merak edilen yarışmacılardan Denisa Gültekin'in hayatını sizler için paylaştık. İşte Denisa Gültekin kimdir? sorusunun cevabı...

DENİSA GÜLTEKİN KİMDİR

1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Milli sporcu olan yarışmacının, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluğu vardır.

Sosyal medya takipçisi her geçen gün daha da artan Denisa Gültekin, aylar sürecek mücadele öncesinde son mesajını şu sözlerle verdi: Artık zamanı geldi...Gidiyorum... Beni seven, destekleyen o güzel kalplerinizi yanımda götürerek..... Orda desteğinizi, varlığınızı hissetmek bana daha da güç verecek. Şimdi olduğu gibi. İyi ki varsınız sizi seviyorum.”
Tanıtım filminde evinde piton yılanı beslediği cümlesi ile dikkat çeken Denisa Gültekin, adadaki yaban hayata çok kolay adapte olacak gibi duruyor.