Gazete Vatan Logo

Survivor Volkan Çetinkaya Kimdir?

Survivor’ın 2017 yılı yarışmacılarından biri olan Volkan Çetinkaya Gönüllüler takımında boy gösteriyor. Volkan Çetinkaya, bugüne dek katılmış olduğu 103 oyunun sadece 54’ünü kazanabildi. Bu da onun o kadar da iddialı bir rakip olmadığını gösteriyor gibi. Peki Volkan Çetinkaya gerçek hayatında neler yapıyor? Adaya gelmeden önce hangi işle meşguldü? Survivor’a damga vuran sözleri neler? Volkan Çetinkaya’nın kariyeri ve hayatı yazımızın devamında!

Survivor Volkan Çetinkaya Kimdir?

Volkan Çetinkaya, televizyonun en çok sevilen ve takip edilen yarışma programlarından biri olan Survivor’da 2017 yılında Gönüllüler takımında yarışmaya devam ediyor. Katıldığı oyunların neredeyse yarısında başarılı olup, yarısında başarısız olan Volkan Çetinkaya ile ilgili olarak merak edilen konuları incelediğimiz bu yazıda, Volkan Çetinkaya’yı daha iyi tanıyacaksınız.

SURVIVOR VOLKAN ÇETİNKAYA KİMDİR? TIKLA ÖĞREN!

VOLKAN ÇETİNKAYA KİMDİR?

1983 yılında Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde doğmuş olan Volkan Çetinkaya, Survivor Gönüllüler takımında yer alan ve mesleki hayatında beden öğretmenliği yapan biridir. Bununla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’nde Ordu Milli takım sporcusu olarak görev yapmıştır. Eski Türk Silahlı Kuvvetleri personeli olan Volkan Çetinkaya, atletizm ve yüzme antrenörlüğü de yapmaktadır. Spor ile bu denli yakından ilgilenmesi de onu bu özeliğiyle birlikte ön plana çıkarmaktadır. Volkan ayrıca vücut sporlarıyla da uğraşmaktadır.

Türk Silahlı Kuvvetleri itibarı ile disiplin kazanmış olan ve bunu sporcu geçmişiyle birlikte birleştirmiş olan Volkan Çetinkaya, takım içerisinde de bu tür sebeplerden dolayı ön plana çıkmaktadır. Survivor yarışmasının resmi internet sitesinde yer alan profil sayfasında “Türk askeri her zaman başarılı olmuştur. Bunu sen de kanıtlayacak ve şampiyon olacaksın.”, “Başarılar.”,” Şampiyon olacaksın.” Ve buna benzer destek yorumları gelmektedir.

Haberin Devamı

Ülkemizde askerlere karşı olan yakınlık bilindiği için Volkan birçok vatandaşımız tarafından da destek görmektedir. Volkan Çetinkaya yapmış olduğu bir açıklamada iddialı sözler sarf ederek “Bu yarışmayı kazanacağım. Başka yolu yok.” demiştir.